şimdi yaşınız genç tehlikenin farkında değilsiniz.. yaş 40a varınca iş işten geçmiş olacak...
şimdi yaşınız genç tehlikenin farkında değilsiniz.. yaş 40a varınca iş işten geçmiş olacak...
valla ben 90kg yim olmakla olmamak arasındayımallahtan biraz fitness ayın oyun yapıodaz yerimizde duruyoruz yoksa geçn yaz 106kg idim.SoneR abi senin durumlar nasıL
?
şişiyoruz çok fena çok ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
pc başında yemek - şekerli çay kahve vs..oturdukça şişiyoruz yaz aylarında az spor yapayımda 3 4 ayda 15 kg veririm..![]()
Bende yiyorum yiyorum alamıyorumne ilginç =) yaşasın hipertiriodi
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
valla rejim falan hikaye rejim yapıyorum diye günde en az 8-9 paket altınbaşak yiyorum pc başında akşamlarıda 1 kepek ekmeği![]()
Efe ben senin yaşlarında 60-65 kg idim.. şimdi ise 82-85 arasında geziniyorum.. yaşlandıkça kilo vermek çok daha zorlaşıyor.. bizler şanslı nesilizbizim zamanımızda ne cep telefonu ne internet vardı... futbol vs oynayacak boş arazi çoktu.. günümüz hergün çok hareketli geçerdi..
182 ye 89 kg yum yawaş yawaşta weriorum kilcuklarımı bi 7 kilo daha tmm dır bu iş![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bizim bi abi rejim yapıyom dio bigün evde yemek yiyiyoruz adam 2 tane kepekli ekmek yedi yaaa![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Benim 3.5-4 kilo fazlam war takmaya deymezmiş demekki=)
Ama ben haftada max bigün fastfood yiyorum,şeker kullanmıyorum,evde katı yağ olduunu hiç hatırlamam.Dışardada genelde ızgara türü et yiyorum yada normall bişiler yiyorum gene yağsız=)Ama alkol asıl kilo sebebi o yüzden artık sadece şarap içiorum, 1şişe şarap bi kadeh viskiyle aynı kaloride=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)