valla araba alıcaksan yerine hazırdaysa sanırım iyi bir takipçi 1 hafta kadar tutar bağışla tabiki, 10 gün kadar tutan arkadaşım olmuştu göki
valla araba alıcaksan yerine hazırdaysa sanırım iyi bir takipçi 1 hafta kadar tutar bağışla tabiki, 10 gün kadar tutan arkadaşım olmuştu göki
Sor sor, kendi arabanla durup sormadadaha noter satışları trafikten alınacaktı, plaka değişmeyecekti falan geneli 1 ocaktan itibaren geçerli olucak sen gene de bir sor.
walla adam tıcaret yapıyo ne mutlu ona uyguna almıs ıstedıgı fıyatı yazmıs gzl tıcaret bunda kotu olan ne ?
aracını başka bi şehire satarsan işin kolay. plakan boşa çıkıcak. listede boş olarak gözükücek.. trafik bölg. müdürlüğünden plaka ile ilgili memuru bağladığın zaman istediğin kadar plakayı tutarsn. memur plakayı başka bi kişiye vermez. ama istanbul'a satılırsa bişiyler yapılıyor ama tam bilmiyorum...
Bende bunda kötü bişiy göremedim.. Bursalı arkadaş aracı uygun fiyata almış. noter işlerini halletmiş çekmiş dükkanının önüne. fiyatınıda yazmış. mutlaka pazarlık payı vardır.bunda kötü bişiy yok.. kötü olsa galericilik diye bişiy olmaz dimi.. elinde sermaye olduktan sonra uygun fiyata araç alıp eksiklerini tamamlayıp 1-2 üstüne ilan veren cok. 2 araçtan 1 araç yapmamış. kazalı olupta kazasız değişen yok dememiş..
ben rahatsız oldum,
belki bu camiada bu türden araçları yakından takip ettiğim için olabilir...(birçoğumuzun yaptığı gibi)
ama plaka niye değişiyor? dediğiniz gibi "uygun aldım , üstüne kar koyup satıyorum" mantığında hareket eden bir satışçı neden plakayı değiştiriyor?
benim ne satan adamla ne de arabayla bi derdim yok yanlış anlaşılmasın , alana da satana da hayırlı uğurlu olsun..
polemik doğmasın lütfen bu konuda da...
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Arkadaslar 500-600 ytl ye bunu yapan muameleciler var. Ben Typer'ı aldıgım zmn 34 EP plakaydı. 34 HKA yaptım. Bu zor bi olay değil.
Bu arada 2 ilandaki araçta aynı. R kodları aynı cünkü![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)