dun ekranım rahmetlı oldu eskı lcd ekranımı taktım onada telefon fırlatmıstm sol ust kısım telefonun denk geldıgı yer sıyahlastı otarafı hıc bıs ıgostermıo acaba tamır olurmu bılgısı olan varmı ?
dun ekranım rahmetlı oldu eskı lcd ekranımı taktım onada telefon fırlatmıstm sol ust kısım telefonun denk geldıgı yer sıyahlastı otarafı hıc bıs ıgostermıo acaba tamır olurmu bılgısı olan varmı ?
En basite indirgeyerek anlatırsam, LCDler bır fılme sıkıstırılmıs Likid Kristalın elektriklendirilmesi ile calısır. Senın attıgın yerın stabilitesi bozulmus moruk ondan astarı yuzunden pahalya gelır![]()
KA Style
Panelin değişmesi gerekir sanırım.Lokal olarak tamir yapılamıyor LCD'lerde bildiğim kadarıyla..Dolayısı ile tamir olmayacaktır.Olabilse bile TR'deki servisler bu tarz işlemleri yapamıyorlar, genelde yurt dışına gönderiliyor paneller orda tamir oluyor.Garanti dışı olduğu içinde yapmayacaklardır.
ya walla bunuda gecen senemı ne almstm garantısı warmı yokmu bılmrom eger yapabılcek bırısı felan warsa yaptırım dedım gzlde ekran ama yapcak bısı yoksa atıcas art kyenısını alınca
LCD nin içindeki panel değişmesi lazım. Yani kısaca olmaz. Yapılmaz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bence nerdeyse aynı fıyata gelır abı hıc ugrasma yenısını al tamır heryerde yapılmıyo dıye bılıyorum yapılsa bıle eskısı gıbı olmaz
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Kullanıcı hatası olduğu için garanti belgesini bulsanda bi işe yaramıcaktır.Alacak yetkili servis paneli onaramadıkları için garanti dışı yapılması yenisiyle aynı fiyata gelir diyerek iade edeceklerdir.Ama sen yinede servisle bi görüş derim ben.
dayı bi bak istersen buna
http://www.rallivideo.com/forums/ind...topic=5166&hl=
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)