User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: Fx35 ??

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motordan tourage v6dan da aynı ses cıkıo hemen hemen
    yapma ikizim ya nası aynı ses cıkıo lutfen

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FX45'in FX35'den farkı sadece motor değil mi? Onların kendi aralarında bile sesleri değişiyordur.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi SUV'den 350Z sesi almak cok hos bence de sirf sesi goruntusu icin ile alinir FX35...

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fx35 sesi çok fena cidden =)
    Belong to beyond of your horizon.

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapma ikizim ya nası aynı ses cıkıo lutfen
    yau ikiz cıkıo işte bizimkinin eksozudelıkj heralde
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yau ikiz cıkıo işte bizimkinin eksozudelıkj heralde
    hahaha sercy bındıyse delınmıstrı haha

arman
    Misafir
    milmi kilometre mi ? bnm arkdasım nissan servisi var bu arbaaları onlar tamir ediyorlar servisini veriyorlar elleriende bitane siyah vardı eczacı bır beyın super temızıdı arabası gordum ıstıosan telefonu verıyım konusun
    Araba milde.

Rica etsem, konuşabilirseniz benim için fiyatını öğrenebilir misiniz ?

FUA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektronik sorunlar var die biliorum bazılarında ama guzel bi arac gercekten gorunum yonunden ses yonunden...

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence mukemmel bir araç.hatta ankarada bir araca TELEFLEX-GFI lpg kiti bağladık araç yakıtı yarı yarıya düştü.Ve ses ihtişam bence mükemmel hiç düşünmeyin.

togi61
    Misafir
    İlk aldıgım siyahtı yaklasık 1 sene kullandım digeride beyazdı onuda bir sene kullandım yeni sattım.Gayet guzel bir aractır sekli semali guzeldir.Surus olarak bir jipten cok taksi gibidir.Malzeme kalitesi olarak bir x5,range,Q7 ile kıyaslanamaz gercekten onların yanında malzeme kalitesi pek iyi degil yinede kotu olduguda soylenemez zaten bu aracların fiyatlarıda ortada.

Donanım olarak akıllı cruise kontrol var,serit degistirince uyarı sistemi var,oldukca basarılı bir bose ses sistemi var,arka yolcular icin dvd var,keyless var, geri vites kamerası var,elektrikli ve hafızalı koltuklar ve direksiyon var,digerlerini saymıyorum zaten.

Cok guzel bir sesi vardır fakat fx45le kıyaslanamaz onun sesi cok daga gürdür v8 farkı diyelim motor haric geri kalan hersey aynıdır zaten.

Yakıtı ben sakin kullanımda 18lt filan yakıyordum ortalama uzun yolda 100 kmye sabitlersen 12 ltlere dusurursun.

Ben kullanırken oyle bir arızasına rastlamadım servis olarakta nissanda her turlu parcayı temin edersin olmayanda siparisle 10-15 gun icinde ellerinde oluyor.

Buldugun fiyatta fena fiyat degil en azından kmsi dusuk cunki km yukseldikce icerdki sesler artıyor ister istemez sagdan soldan tıkırtılar gelmeye baslıyor.

Arazi namına hicbir sey bekleme gerci hangisinden arazide bir performans bekleyebilirsinki...Ama bundan hic bekleme.

Alırken arka dvdsinin orjinal olduguna dikkat et piyasadaki bircok arac teknoloji paketsiz gelir burda tavana bir ekran takılır millete orjinal dvd diye kasılır.

Baska aklına takılan birsey varsa yardımcı olmaya calısırım.

arman
    Misafir
    Alıntı togi61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk aldıgım siyahtı yaklasık 1 sene kullandım digeride beyazdı onuda bir sene kullandım yeni sattım.Gayet guzel bir aractır sekli semali guzeldir.Surus olarak bir jipten cok taksi gibidir.Malzeme kalitesi olarak bir x5,range,Q7 ile kıyaslanamaz gercekten onların yanında malzeme kalitesi pek iyi degil yinede kotu olduguda soylenemez zaten bu aracların fiyatlarıda ortada.

Donanım olarak akıllı cruise kontrol var,serit degistirince uyarı sistemi var,oldukca basarılı bir bose ses sistemi var,arka yolcular icin dvd var,keyless var, geri vites kamerası var,elektrikli ve hafızalı koltuklar ve direksiyon var,digerlerini saymıyorum zaten.

Cok guzel bir sesi vardır fakat fx45le kıyaslanamaz onun sesi cok daga gürdür v8 farkı diyelim motor haric geri kalan hersey aynıdır zaten.

Yakıtı ben sakin kullanımda 18lt filan yakıyordum ortalama uzun yolda 100 kmye sabitlersen 12 ltlere dusurursun.

Ben kullanırken oyle bir arızasına rastlamadım servis olarakta nissanda her turlu parcayı temin edersin olmayanda siparisle 10-15 gun icinde ellerinde oluyor.

Buldugun fiyatta fena fiyat degil en azından kmsi dusuk cunki km yukseldikce icerdki sesler artıyor ister istemez sagdan soldan tıkırtılar gelmeye baslıyor.

Arazi namına hicbir sey bekleme gerci hangisinden arazide bir performans bekleyebilirsinki...Ama bundan hic bekleme.

Alırken arka dvdsinin orjinal olduguna dikkat et piyasadaki bircok arac teknoloji paketsiz gelir burda tavana bir ekran takılır millete orjinal dvd diye kasılır.

Baska aklına takılan birsey varsa yardımcı olmaya calısırım.

Teşekkürler önce.

Anlaştım gibi sahibiyle.

Fiyatı için bana çok çok uygun dediler. Araç dediğim gibi tek çamurlukta parça boya var ki önemsiz birşey. 50.000'de ve araç İzmir'de. Bugün araca baktırdım elektronik aksamında da herhangi bir sorun yok. Ve içi de dışı da kusursuz gözüküyor.
    İnternetteki ilanlarda 2004 50-60 bin dolarlara kadar çıkıyor fx35'ler. Fiyatı uygun değilse almak istemiyorum, o yüzden fiyat konusunda birkaç kere daha sormuştum buradakilere. Bu durumda fiyatın çok uygun olduğunu düşünüyorum, inşallah doğru düşünüyorumdur

İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arman sana mesaj attım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha sercy bındıyse delınmıstrı haha
    bnm arbaya bindi koltugu söktük attık artık hayır gelemz o koltuktan

BKaya35i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar

burak_01
    Misafir
    fx35 için temizse fiat çok uygun.bu tarz arabalar piyasa da pek yer tutmaz ama bana göre de mantıklı geliyor.
    x5 alıcaksın oda 3000 cc gurubuna giriyo fx35 de 3500 cc gurubuna girio arada ucurum bi vergi durumu söz konusu deil.fakat range rover sport alıcaksın 120.000 tl ye 2006 model arada ki fiat farkı çok yüksek bana kalırsa fx35 daha gösterişli ve de spor

bu yüzden yakıtı ve vergisini fazla göz önünde bulundurmamalısın.
    bence fiat ve araç temizse eger içide siyah deri ise kaçırma derim

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle aracın fiyatı bence çok çok iyi. Genelde 50-60 bin dolar seviyesinde satılıyor.Fakat aracı alırken şase numaralarına dikkat et.Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama Türkiye'ye giren bir seri aracın toplama olduğundan bahsediliyordu.Sorduk soruşturduk toplamadan kasıt ne bulamadık ama şase numaraları falan temiz çıkınca aldık.Senin alacağın aracın fiyatı çok düşük geldi bana bu yüzden araştırmanı öneririm.

Araç içinde biraz tıkırtılar sesler olacaktır.Malz. kalitesinin iyi olduğunu söyleyemem.Performansı ve sesi oldukça doyurucu.Ortalama 20 lt yakıt tüketimi var.

İkinci eli de diğer jiplere nazaran daha yavaştır.Biz uzun zamandır satamadık mesela.

http://www.sahibinden.com/tertemiz_f...XQQdisplayitem

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece sesi yeter... Geçen hafta Etilerde gördük bi tane YAvuzla beraber arabayı dibine kadar basmış sahibi ve çok güzel bi jant koymuştu.. Diger Suv'larla alakası yok bence
    Tango-1 never dies.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf motoru yüzünden alınabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)