ilgi çeken araçların ıcınde genellıkle kimsenın ilgisini çekmedığı araçlardan bahsetmıssın :) fiber harikası değilce dha tatlı bişiler olsaydı dha iyi olurdu :)
Printable View
ilgi çeken araçların ıcınde genellıkle kimsenın ilgisini çekmedığı araçlardan bahsetmıssın :) fiber harikası değilce dha tatlı bişiler olsaydı dha iyi olurdu :)
kımsenın ılgısını cekmeyen araclardan bahsetmısım? hangı araclardan bahsetmısım ılgı cekmeyen? 3 tane aractan bahsettım zaten onurun EF sı gurselın EVO su mehmetın MEGANE ı.. baska bahsettıgım arac yok farkındaysan... bu 3 aracta kımsenın ılgısını cekmıyorsa o fuarda senle yazısacak bırsey yok daha :)
fuarın bile tartışması oluyo ben yok bu güzel bu çirkin yaw bırakın isteyen istediği hoşuna gider real olmak lazım :D:D:D:D:D
resım beklıyoruz uykumuz geldı...:D
ama olmuo bölee .. diğer geçen senelere göre hiç hareket yokk.. insanın canı sıkılıo böle durumlardaa... buda baska bi durumm :(:(:(
Şaka gibisin kendin benim mesajımın bir kısmını alıp yanıtlamışssın sonra kendi yanıtına bakarak yorum yapmışssın ben demişikki evo ve ef dışında gereksiz bir fuar olmus sen demişssin iksied arkadasımız iksininde arabsına saygı duyuyorum ben herkesin emegine saygı duyuyorum bu mesajıda yazarken acaba bunun neresini alıntılarsın merak etmiorda değilim :beuj:
Yanı burda selcuk mehmetin arabayı savunmuş ;)
Bence katılan araçlar tam fuarlıktı, epey emek verilmiş belli, gerçi görünüm fuarıydı ha ben o bodylerin hiçbirini yaptırmam o ayrı ama, görsellik için çok iyi çalışmışlardı.
Fuar berbattı kötüydü denemez ama,
Neden tüm fuar boşken minacık yere şıkırtırlar?
tek kötü yanı oraya kadar gidip 5 dak. sürmesi ve tesisatlar insanı çok zorluyor.
Eğer Auto show, Motor fuarı ile aynı anda yapılsa, oraya gitmişken bunuda gezmiş olsak herkes güzel bir fuardı derdi.
Modifiyem daha fuar açılmadan nie tüm resimleri koymuş? kimse gitmesin diyemi, görsel bir olay bu, beklesinler bitince koyarlardı.
böle olursaa fuar falanda kalmıjakkk ilgisizlik olunjaaa...:(:(
http://img141.imageshack.us/img141/1091/dsc01223e.jpg
benim çektiğim yerde 20 kişi bunları çekiyodu.utanmadan çektim bende:D:D
Fuar ılk gun dıyemıdır bılmem ama zıyaretcı bakımından bıle sonuk bır fuardı ıLk gunku ızlenımımden yola cıkarak..
Fuarda gerçekten cok komık arabalarda var cok guzel araçlarda..Sadece jantla gırmenın anlamı nedır bılmem ama bu sekılde gırıp kendını komık duruma dusurende var cıddı emek hrcayıp ınsnaların zevkıne sunan arkadaşlarda var..
Ama sunnu anlamıyorum sankı bazıları fuarı kotulemekten zevk alırcasına konusuyorlar ama bence gelıp gormekte fayda var dırek olarak; kotu gelmeyın, paranıza yazık.
, vaktinize gıbı seylerin soylenmemesı gerek..
Benımde kendı ddusuncmeı soylemem gerekırse fuarda Gürselin arabası ''nokta'' saxoda cok emek var ef kasa honda guzel olmuş vede kendı aracım ben görsellığı ve emeğı goz onune alark boyle değerlendırdım ama bır 6-7 tae daha hoş arbalar var fuar alanında..
Kendı aracım ıcınde bişeyler soylemem gerekırse yaklaşık 2.5 ayda boyle bır çalışma cıkardım ortaya ve elımızden geldığıncede hatasız yapmaya calıştık..Arabayı gorup Buğra gıbı yorumlar yapanda var bestsi ve ufuk tarzında yakaşanlarda, ama az akıl alıcı konusulması daha mantıklı olur gıbıme gelıyor....
Fuar boyunca ordayım gelmek ısteyen herkezı beklerız..
:D evo görünümlü saxo nun başka fotosu varmı:D
Audi den sonra ilaç gibi geldi :D
Emo tarzı yazarsan sen ne dil konuşuyorsun diye sorarlar;)
Sen yazdığını doğru buluyormusun?(kalmıjakkk ilgisizlik olunjaaa)
Doğru buluyorsan diyecek birşey yok devam et ;)
Sen beyendiğin resimleri koymak la iyi yapmışsın ama, daha ilk gün 3 ayrı galeri garip.
Merak olsun diye, cuma c.tesi bir kaç resim, pazar günü de gidemeyenler için bir dünya resim video konsa iyi olurdu.
Mankenler çok kötü ve az:mad::Deli::mad: kimse para harcamamış
siyah 106 hatırlıyorum sabahın köründe.. tamamen standartmıydı o ? kafama takıldı :D
saxo filan değilde scirocco bi jantla bu kadarmı güzel durur :) benmi abartıyorum yoksa araç gerçekten fazlamı güzel :D
Teşekkürler
arkadan yandan fotosu varmı?
bence gayet başarılı olmuş audi felaketinden sonra :) gerçekten emek var helal olsun.