http://www.modifiyem.com/galeri/imag...ery/767/77.jpg
zuahahahahah
Printable View
yarın giderim güzel parçalar varmış
http://i154.photobucket.com/albums/s...8/IMG_0025.jpg
Bu da başka bir versiyonu :D
Fotoğraflar için lütfen tıklayın...
http://www.techturkey.com/forum/show...779#post644779
L 300den kalan alışkanlık olsa gerek...Kamyonetlere karşı ayrı bir sempatim var :D
fuarda sadece takıldık yemek yedik makara yaptık hazırlık gecesi onun haricinde bu sene son olur gibime geliyo standlar bombos yerlerde halı dahı yoktu...10 parmagı gecmiyecek sekilde güzel arabalar wardı
HAHAhaHa bizimki daha güzel olucak sanırım dimi la bugra :)
gidip görmek lazım bence destek vermek lazım oradaki insanlara sonuçda ülkemizde bu sektörü ilerletmeye çalışıyorlar iyisi ve kötüsü ile alkışlamak lazım diye düşünüyorum.
mehmetim öncelikle seni kutluyorum araban çok yakışıklı olmuş.
birde bende fuar kötü değmez diyenlerden olduğum için yanıtlamak istedim,
şimdi sende yıllardır yapılan tüm fuarları bilirsin sence geçmişe yönelik kıyaslama yaparsan iyi bir fuarmı bu seneki ? yada katılımcı olmasanda istanbul dışında yaşıyo ve sırf bu fuar için buraya gelecek olsan hatta gelsen hayal kırıklığı yaşamazmısın kendi kendine keşke demezmisin ?
Mustafa güzel jant ve çeşit var mı ?
Abi tesekkur ederim yorumun için cok sağol :)
Geçmişe gore evet cok boş fuar abi ama hiçte araba yok değil benım vermeye çalistığım mesaj oydu bu yazımda bence ewo,megane,ef,saxo ınsanarın basında en cok durduğu 4 araçtır ama 4 araçta cok az bır rakam diğerleride hoş ama gunluk yasamda gorebılceğimiz turden..
Ama bence bu arabalrı gelıp fuar ortamında gormekte yınede fayda var :)
ya neyse de bişi soracam o güzellik yarışmasındaki araçlar neydi öle yaw :D hele bi reno var europa ne işi var orda :D
Orda yerde halıflex bıle yok bu sene cok buyuk bı saçmalaık değil terbiyesizlik bence keşke dun herkez bırlık olup tepkı gosterselerdı barı bu gece bır çalışmayala halıflex serdirebilirlerdi cunku benım arabam orda olmamaasına rağmen benim bile cnım sıkıldı orayı oyle görünce...
bu mustafa benim sanırım :D ama daha yeni gördüm abi seni kesecek jant yok :D
Bugun gitttik Cadence Standında RC drift Show yapcaz die. Bin pişman olduk standda bize yer vericeklerdi vermediler falan. sonra başladık Salon içinde yanlamaya falan İdare ettik..
Fuar genel anlamda Hi-fi ve Mankenlerin gölgesinde kalmış Fuarın Tek iddalı arabası Gürselin Evo maşşallah kontak acınca bütün tesisatların sesini bastırıo :D
güzelik yarışmasında toureg ve EF civic güzeldi. O europa harbiden neden gelmiş ???
Mehzehtin arabada jantlarıyla güzel olmuş boya yeni olduğundan zaten parılparıl parlaıo ama germany style yapılıodu sanırım lastikler birazdaha dar taban olsaydı güzel olabilirmiş..
2009 olarak tuning fuarı baya kötü benim için.
Gitmedim gitmekde aklımın ucundan geçmiyoo=)
fuarin adını degistirsinler;
sacma sapan isler...
yakından gercekten cok güzel kırmızı hoş olmus ama cok isterdim sislerini sarı olarak görmeyi:)
bence civic in kırmızısı yurtdışındakileri aratmayacak kadar güzel ve kaliteli durmuş
bugunde hareketlıydı fuar :):) diğer günlere göre :D:D
kırmızı civic bence çok güzel, jant için başka alternatifler de olabilirdi ama böyle de çok şık bence :) Allah kaza bela vermesin..
Ben bugün gittim.Toplasan 30 dk durmadım bıle.Tam bır fıasko resmen ya.Batırmıslar.Dediginiz gıbı fuarın ısmını degıstırsınler :)...
Sound magus ve t.turkey standi harici bakilacak yer yok