User Tag List

Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4121314
265 sonuçtan 248 ile 265 arası

Konu: Ankara ! GELİYORUZ !

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bestsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onurcum aslında denediler ama cok guzel oldu sıfır cizmekle arası acık arabların içinde 8 cizmenin nekadar farklı oldugunu gorduler herseyin bmw almakla olmadıgını gorduler osmanın izin verdigi bir kac bmw cıktı pist boşken sadece anlamsız lastik yaktılar bu acıdanda organizasyon cok onemli bir boşlugu bilgiyle doldurdu
    super olmus ozaman
    Experience is what you get when you don't get what you want.

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet mustiler mola verdiğinde lastik sokerken onlar girdi demekki öyle basit değilmiş görmüş oldular
    ECUTECH İstanbul

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence çok eziyosunuz yol gösteren olmamış sonuçta onlarada napsınlar. sen ufak bi cocuga okuma yazma öretmeden tahtaya kalk bakalım evladım yaz cocugum ALİ DRİFT YAP dersen maytap mı geçiyosun hocam demezmı sana o bebe he söleyin bakalım o yüzden aşşalayıcı ve ezici büzücü laflardan kaçınalım borbet kullanalım
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence çok eziyosunuz yol gösteren olmamış sonuçta onlarada napsınlar. sen ufak bi cocuga okuma yazma öretmeden tahtaya kalk bakalım evladım yaz cocugum ALİ DRİFT YAP dersen maytap mı geçiyosun hocam demezmı sana o bebe he söleyin bakalım o yüzden aşşalayıcı ve ezici büzücü laflardan kaçınalım borbet kullanalım
    +E30

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ezen buzen yokta, sen neden daraldin onu anlamadim acikcasi?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birgün anlarsın umarım abi
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

MuT
    Misafir
    arkadaslar hiç gerek yok yannıs anlasılma varolay su tabikide drift yaparak dogmadık hıcbırımız yol gostermek egitim vermek ve bolca pratık yapmakla olucak bişey halıl abiyle tool un farkı gorduler demesıde cogu kişinin drift akademy ile ilgili bi b.. yok bende yaparım onda ne vvar gibi cumleler kurmasındandır biz bu işten zevk alıorz ve zevk alan vede eğitimini almak isteyen herkesede egitim verio academy onemli olan driftin turkiyede biyerlere gelmesi ve amac bu herkes kendi içinde gonlu butcesi el verdikce bişey yapıo bizde ole kimisi helal olsun dio kimisi bunda ne var dio herkese saygı duyuyoruz herkesin sahsi fikridir

sonucta iyi kotu bunları demek için bile olsa en aşşa bikere bizi izlemiş tanımış oluolar =))))))))))))))))

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar hiç gerek yok yannıs anlasılma varolay su tabikide drift yaparak dogmadık hıcbırımız yol gostermek egitim vermek ve bolca pratık yapmakla olucak bişey halıl abiyle tool un farkı gorduler demesıde cogu kişinin drift akademy ile ilgili bi b.. yok bende yaparım onda ne vvar gibi cumleler kurmasındandır biz bu işten zevk alıorz ve zevk alan vede eğitimini almak isteyen herkesede egitim verio academy onemli olan driftin turkiyede biyerlere gelmesi ve amac bu herkes kendi içinde gonlu butcesi el verdikce bişey yapıo bizde ole kimisi helal olsun dio kimisi bunda ne var dio herkese saygı duyuyoruz herkesin sahsi fikridir

sonucta iyi kotu bunları demek için bile olsa en aşşa bikere bizi izlemiş tanımış oluolar =))))))))))))))))
    piste çıkan e30cuların çoğunu tanırız bahsettiniz şekilde birşey dediler demediler mi herhangi bir yorum yapamam ama çıkanlardan 06AN240 plakalı araç çok sevdiğimiz Anıl kardeşimizin ve kendisi o yönde en ufak bir kelime dahi kullanmamıştır tam tersine övgü dolu sözler etmiştir, bahsettiniz şekilde cümleler kullananlarda ayıp etmişler

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O pistte ben kar lastiği ile sıfır bile çizemedim yaklaşık 180-190 hp turbo makine ile, hele leylek gibi amortisörler yüzünden takla bile atabilirdik, drift dediğin çevir direksiyonu , bas gaza döndür demek değildir.

Drift arkadan kayma sporudur

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Yanlış anlaşılma olmuş benim kimseyi özellikle arabaları sürenleri aşagılamak küçük görmek gibi bir niyetim yoktu zaten beni tanıyan bilir ben nefes alna hiç birşeyi küçük görmem gelelim diger konuya çıktılar birsey yaptılar kısmına bunu istediğiniz gibi anlayabilirsiniz ben bütün ortamın içindeydim kimse cık yap demedi aynen bende yaparım denildi ve onun için çıkıldı hatta organizasyonun sahibi agbi cok sevdigim insanlar kıramam dediği için çıktılar ve farkında olmadan mustafaları taa istanbuldan ankaraya getiren arabalarına okadar para ve emek harcarttıran amacın parçası oldular bunun nesi kötü haa diyebilirsinki özgüven iyidir kesinlikle çok iyidir ama ben kısmen o setuplara uygun arabamı güzelliği bozmayayım diye kenarda tutarken sadece klitli difim var diye herşeyi yapabilirim zihniyetinede bir ders oldu belki onlarda şimdi dusunup bir coil takıp biraz daya para harcayıp profesyonel drift yapmak istiyecekler bunun neresi kötü bir konu daha var takıldıgım lütfen hepimiz belli bir seviyenin üstündeyiz ben boktan bir nissan aldım diye ne nissanın sahibiyim nede ortağıyım anı sekilde birtane araba alıp o amrkanın fanatikliğini yapmak anlamsız gereksiz oluyor hepimiz yüzyüze bakarız gereksiz yere kalplerimizi kırmayalım inşallah e30 cu agbilerimiz kardeşlerimizde bu işe gönüllerini verirlerde bizde ankarada bir drift team kurarız selametle
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ortada E30 cular drift yapamadılar diye bir şey dönmüyor ki .
    O arkadaşlar denemedi bile yapmayı , belki yapacaklar nerden bilebiliriz.Ama donut yapmayı seviyorlar ve Ankara seyircisi de bunu çok seviyor.Durum bu.
    Ben eminim ki Ankarada eğitimler verilse, otopark kiralanıp antrenmanlar yapılsa ,İstanbuldan daha çok drift aracı hazırlanır.Çünkü potansiyel çok fazla.
    Ankarada bu işe öncülük edecek birileri lazım.Gerisi gelecektir.

MaG
    Misafir
    bilmiyorsa öğrenmeye çalışılmalı "o dişli y...k gibi asfaltta y...k yaparlar anca" demekle değil..

MuT
    Misafir
    arkadaslar ben onlar bole dedi die bişeyde kullanmadım dıyenler oluo dedım eskılerden bahsedıorm kı onlarada saygı duyuyoruz sahsı fıkırlerıdır aynı sekılde mustafayada katılıorm eger ankarada bır egitim olsa ıstanbuldan cok daha fazla ppılot ve cok daha fazla arac cıkar ortaya ordakı potansıyel cok daha fazla burdan ankara aşşa tokyo gibi=) hepınızı cok sevıorz jdm ekibi olarak

Dragster
    Misafir
    Öncelikle Yanlış anlaşılma olmuş benim kimseyi özellikle arabaları sürenleri aşagılamak küçük görmek gibi bir niyetim yoktu zaten beni tanıyan bilir ben nefes alna hiç birşeyi küçük görmem gelelim diger konuya çıktılar birsey yaptılar kısmına bunu istediğiniz gibi anlayabilirsiniz ben bütün ortamın içindeydim kimse cık yap demedi aynen bende yaparım denildi ve onun için çıkıldı hatta organizasyonun sahibi agbi cok sevdigim insanlar kıramam dediği için çıktılar ve farkında olmadan mustafaları taa istanbuldan ankaraya getiren arabalarına okadar para ve emek harcarttıran amacın parçası oldular bunun nesi kötü haa diyebilirsinki özgüven iyidir kesinlikle çok iyidir ama ben kısmen o setuplara uygun arabamı güzelliği bozmayayım diye kenarda tutarken sadece klitli difim var diye herşeyi yapabilirim zihniyetinede bir ders oldu belki onlarda şimdi dusunup bir coil takıp biraz daya para harcayıp profesyonel drift yapmak istiyecekler bunun neresi kötü bir konu daha var takıldıgım lütfen hepimiz belli bir seviyenin üstündeyiz ben boktan bir nissan aldım diye ne nissanın sahibiyim nede ortağıyım anı sekilde birtane araba alıp o amrkanın fanatikliğini yapmak anlamsız gereksiz oluyor hepimiz yüzyüze bakarız gereksiz yere kalplerimizi kırmayalım inşallah e30 cu agbilerimiz kardeşlerimizde bu işe gönüllerini verirlerde bizde ankarada bir drift team kurarız selametle
    halıl abıye sonuna kadar katılıyorum e30 furyası ankarayla dogmus ve ankarayla devam eden bı olay eskıden o aracları kullananlar sımdı msupra gıbı mzrb26 gıbı 321 m3 motorlu e30 gıbı su turbo cabrıo e30 gıbı nn 600 gıbı bı cok arabanın mımarı pekı bu abılerın soforlugu tartısılırmı tartısılmaz sımdı yası genc olup e30 bınen arkadaslar bu ısın mantıgını anlasa ona uygun setuplar yapsa egıtımını alsa yapamazlarmı yaparlar ama su bı gercekkı sıfır cızmek lastık yakmak bı gelenek gıbı e30 cular arasında kı oraya cıkan hıc kımsenın mustafalar gıbı drıft yapması beklenemezdı onlarda kendı geleneklerını yerıne getırdıler ankaraya ozgu bı hosgeldın dedıler drıft team e bence bunun tartısılması anlamsız bende halıl abı gıbı aracımı cekıp sadece profesyonellerı ızledım bende cıkar sıfır cızerdım halıl abıde cıkar sıfır cızerdı kı dedıgı gıbı bızım araclarımız drıft ıcın yaratılmıs araclar keske bırısı oncu olsada halıl abının dedıgı gıbı bı ankara drıft team kurulsa ıstanbul ankara battle ları yapılsa guzel olmazmı cok guzel olur ahmet abının lvnde var ve daha bı cok arkadasta katılır ama ıs oncu olmakla baslar...
    ben d'team e cok tesekkur etmek ıstıyorum ılk 2 sene once ıstanbul drıft dayde ızlemeye gelmıstım sımdı gordumkı coook yol katedılmıs gercekten sasırdım zevk aldım ve gurur duydum gonulden tebrık edıyorum ayagınıza saglık tekrar beklerız
    tesekkurler ...
    Erinç Bakır

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kızım ben ve eşim çok eğlendik
    kızım motor sesinden ya da lastik sesinde korkar diye düşünüyordum ama hiç rahatsız olmadı sıpa merakla izledi yaz gelsin akülü arabasıyla yan verecez evde çalışıyoruz
    Aklınızda bulunsun 0.5 hp akülü araba için coil aryoruz
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Yanlış anlaşılma olmuş benim kimseyi özellikle arabaları sürenleri aşagılamak küçük görmek gibi bir niyetim yoktu zaten beni tanıyan bilir ben nefes alna hiç birşeyi küçük görmem
    halil sen şimdi atakuleyi küçük mü görüyosun. ne kada r ayıp

ben en son dağılınırken pistte az bişey sapıtmıştım jandarma gelene kadar. onu çeken olduysa ve ulaşabilirsen seyretmek isterim halilcim. incelersen sana zahmet sevinirim.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde piste cıktım ...10 veya 20km hızla dumduz bı oraya gıttım bı de aşşa ındım sonra bi kaç kere daha yaptım beni çeken varsa bnde alıyım videomu
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)