Kendisini foruma şeref üyesi olarak davet etsek tecrübelerini bizimle paylaşka ..
Printable View
Kendisini foruma şeref üyesi olarak davet etsek tecrübelerini bizimle paylaşka ..
süper adam film bile olabilir :)
Hakkı amcanın geçmişte aldığı araçların bir kısmı
2009 C63
2010 C63
2014 CLA45 AMG
http://www.directupload.net/file/d/4...mps5is_png.htm
Adamın garajda kaybolan tornavidasını bile her an bulabiliriz :D
C63 sadece 1 tane,ben satmistim....
Kendisi bugun 2015 typeri ile bati atasehirde gorulmustur
piste geldi mi haftasonu hakkı abi ?
hakkı amca best of kankadır :) tanımayanların tanışmasını öneririrm. CLA 45 AMG ve yeni typer var şuanda. sık sık hadi gazlayalım diye bizim showrooma uğrar bolu ankara falan hadi gazlayalım der :) hakkı amcaya vakit ayıracak arkadaş varsa eğlencelidir :)) bir seferinde izmitten arabaya downpipe ve bişeyler yaptım hadi gel deneyelim diye bi çıktık yalvar yakar sakaryadan otobandan çıktı :) ***** mesai saati :) bıraksan 1 hafta aralıksız gazlar :)
Maşallah ya baştan sonuna kadar okudum konuyu çok keyifliydi.. Efsana bir amcamızmışinşallah foruma üye olurda bizlerle anılarını paylaşır.. Rabbim uzun ömürler versin ona sağlıklı sıhhatlı kazasız belasız inşallah..
hakkı amca an itibarı ile yanımda yeni c 63 e sulanıyor :)
Hakkı abime Amca diyen diller utansın hepimizden genç masallah :)
Konuyu zevk ile baştan sona okudum hakkı amcanın typer plakasını bilen var mı geçenlerde pendik sahil ışıklarda hakkı amca gibi biri typer ile yeşil yandıktan sonra makas atıp gözden kayboldu resmini çektim :) ticari araç vardı takılamadım peşine bi anda kayboldu zaten :)
sene 2003-2004 belkide 2005 bellboyluk yapıyorum 5 yıldızlı bir otelde bi araç getiriyorum otoparktan Station bi Audi.. Bindim arabayı çalıştırdım gözüm ibreye takıldı 310 du yanılmıyorsam dedim bu nasıl station Audi indim arabanin etrafında turlarken arkasında 1.8T yazıyor kafa oldu allak bullak kendimizce her arabaya biniyoruz ilk defa karşılaşıyorum neyse çalıştırdım gaza dokunuyorum daha önce hiç görmediğim bi tepkime. Neyse bagajları yerleştirdik sahibine sordum dayannamadım bu nedir diye bi gülümsedi RS4 dedi tabi detayları bilmiyorum ben RS4 ün e arkada 1.8T yazıyor dedim Ferrarileri geçiyorum arkada 1.8T yazısını görmeleri şaşırmaları daha keyifli oluyor dedi ogündür RS4 ün ne olduğunu araştırıp öğrendiğim gün.
Kendisimidir tam bilemem uzun yıllar oldu birtek orta yaşlarda olduğunu hatırlıyorum ama bu başlıktan sonra Hakkı Amca olduğuna kanaat getirdim :) Allah uzun ömür versin , kaza bela vermesin Hakkı amcamıza..
instagrama techturkey olarak ekledim hakkı amcayı merak edenler varsa girip bakabilirler :)
Allah bizede nasip etsin hızlı makinaları da Hakkı amca gibi olsak :)
Hakkı amcanın typer bu mu :)
http://i.hizliresim.com/vL9gZ4.jpg
Dün maslakta gördüm kendisini karşı şeritteydim selam edemedim. Ama yılan gibi duruyor araç :D