Helal olsun valla böyle amcam olsun isterdim hep benim babamda hala arabasının plakalarına pleksi taktırsın :)
Printable View
Helal olsun valla böyle amcam olsun isterdim hep benim babamda hala arabasının plakalarına pleksi taktırsın :)
İnşallah bizde yaşlandığımızda tutkumuzdan bişey kaybetmeyizde insanlar tarafından böyle iyi anılırız.Hakkı amcaya maşallah yaşayan efsane. :)
CLA45 i hakkı amca bizden almıştı. ( Koluman Göztepe ).
O zaman C63 u vardı turunca jantlı falan efsane yüklüydü,sıra dışı bir makineydi. O sırada C63 ün yanında Mazda MX-5 i vardı kırmızı.
Cla45 i aldıktan sonra Boluya benzin almaya gidiyordu sende gel derdi bana :) Bu işleride eşinden gizli yapar hep :)
hakkı amcaya saygılar helal olsun
geçen ataköyde bi amcamız daha vardı gri golf 6 R'lı oda bir iki alt devresiydi yanls görmediysem :)
dede den amcandan type r gerçek oldu :)
allah uzun ömürler versin gerçekten insan hissettiği yaşta olma kavramı hakkı amca için bütünleşmiş.
Sene 2004 civarinda dragdan donuyoruz TB drag modtu, hakki amcada rs4 vardi yolda baya gazladik 230 240 hatta baya bi 5 kesici yapmistim, ertesi gun pasaoglundaydik geldi bu araba ne :) diye sordu ehehhehee efsane adam ya :)
https://www.youtube.com/watch?v=BHctQndRGoo Hakkı amcanın eşi
Baştan sona okudum. Ben de bilmiyordum acayip kanım kaynadı Hakkı amca değil Çılgın Hakkı diye başlık olsa çok efsane olacakmış :D
Düşünsenize Hakkı amca gibi bir dedeniz var oturuyorsunuz çay falan içiliyor. Gelip deden diyor ki kalk len torun hadi sıkalım azıcık :D Ya rüya gibi adamın ömrüne ömür katar :D
Benim dedem Ankara Bursa arası 160 170 in altına pek inmez anca o kadar dahası yok :D
idolümdür hakkı amca, umarım bir gün bizler de onun gibi olabiliriz :D
Bir filtre taktirdi arabasina, filtreyi denemek icin Edirneye sıkmıs Cumartesi gunu :D :D
1.5-2 saat önce füme vette c7 ile caddede giden tonton beyaz saçlı bir amca vardı sanırım Hakkı Amca iş başında
Eger bu kadar sevılıyorsa,bu baslıga yazı yazdıracagım.
Hatta sorularınız varsa,toplarsanız sevınırım.
Hakkı amca naif ınsandır. Cumartesı pıste getırecegım ınsallah typeR ıle...
Üye yaparsak kalbim dayanmaz benim o kadar gülmeye :D
Yanlış anlaşılmasın tabiki maceraları dinlemekten kasteddim. Efsane olur kesinlikle. İnşallah öyle bir şey olur.
Hakkı amca bizi diskoya götür:D