yakında face'de grubu acılır zaten hakkı amca on road diye :))
Printable View
yakında face'de grubu acılır zaten hakkı amca on road diye :))
zevkle okudum konuyu helal olsun demekkı bu ısın yasla alakası yok 7 den 77 herkes gonul verıo
hakkı amcanın dereceler ne acaba ist-ankara,ist-izmir vs:)
2006 da z06 var mıydı ? arkadaşlar..
olması lazım 06
hakkı amca forever :D para var huzur var sanayidede mahmut amca car oda gecen sene tek at vardı sımdı atları 2 ye cıkarmıs :D :D :D :D
:d .............
gerçekten saygı duymak lazım ilk defa duydum.... Yalandan ben efsaneyim diyen gençlere 2 ay turbo takıp çıkaran "yalandan efsane" değilmiş adam.Yanındakileri öne çıkaran kendini bilen olur olmaz atan değil, işini bilip mütavazi olandır EFSANE...
Allah uzun ömür versin...
saygılar...
konuyu okudum ve şaşırdım açıkcası hakkı amcayı bu kadar kişinin tanıması çok hoşuma gitti,çok çılgın biri dün yanımdaydı forester ımı sat dedi,amg yi almadan 2 hafta önce 2.5 forester turbo almıştı hemen komple eksoz göstergeler falan taktı şimdide satıyo,herkese saygılar
bu forumdan ve hayranlarından bahsetseniz ya :D
belki üye olup bişeyler yazmak anılarını anlatmak ister,zevkle okuruz :)
mesela ankarada bi garaja telefonla bişey sorup anlaşamayınca dur ben geliyorum demesi efsane olmuş gerçekten :D istanbul - ankara 2.5 saat sürmesi için 200 altına inmemek lazım sanırım :D
41 kere Maşallah Hakkı Amcamıza Allah uzun ömürler versin...
Sene 2002 Hakki amca Bug eye sti i yeni almis geldi subaru servisine arabada water spray var ama nasil calistigini ne zaman devreye girdigini bilen yok Hakki amca dediki doldurun depoyu ben bir bakip geliyim bi gitti gidis o gidis 3 saat sonra geldi bagaji actilar tank bosalmis bi bursa yapmis gelmis :) Hakki amcanin hikayeleri anlatmakla bitmez 260-270 ben gozumle gordum emniyet seritlerine girip cikiyordu o yasta o cesaret soylenecek bisey yok...
hakikaten efsaneymiş,yaptıklarını duydukça anlaşılıyor daha çok:)
RS4 Aldiginda bir cumartesi gunu Audi servisine gittigini kutu ici performans filtresi taktirmak istedigini filtrenin takildigini filtre ile teste cikmak istedigini servistende bir cocuk alarak Edirneye kadar gazlayip geri dondugunu tum yok boyunca hizini 270 in altina inmedigini yanindaki cocugun tek rahat nefesi edirnede biseyler yerken aldigini yakinen birinci agizdan(audide calisan cocugun kendisinden) duymuslugumda vardir :) :) :)