valla tek kelime ile helal olsun,ALLAH uzun ömür versin.
Printable View
valla tek kelime ile helal olsun,ALLAH uzun ömür versin.
Allah uzun ömür versin, gerçekten efsane bir insan.
+1 sitede görmek isteyenlere...
bır gun taxımıme dogruu gıdıyurmm bı subaruu fırladııı ısıklardann dedım ne oluyor dıyee sonra yan yana geldıkk baktımm yaslı bır amca hemen aklıma hakkı amca geldıı tahmınlerım dogru tuttuu ama slmlastıkk o gunn fena gazlıyorduu sasrıdm kaldım :D
allah uzun omurler wersın......hakıkaten tanısılması gereken ınsanlardan...
bunların kuşağı tehlikeli kuşak zaten.zamanında 6 metrelik amerikanlarla yanlayan çok mübarek kişiliklerdir bu amcalar. ;)bursada da çeşitli örnekleri mevcut.bazen caddede filan yanyana geldiğimizde görmemek için kafamı çeviriyorum :D mazallah yürüyelim filan derlerse madara olmak var işin içinde :D
süper adammış yau
bu üstadlar büyüklerimiz bir dönem çıkmış ender insanlardan saygı duyuyoruz..oturupta dinleme imkanınız olursa sohbet edin derim inanılmaz keyfili adam makara..
Hakkı amca :)Oturup sohbet edilesi anıları dinlenilesi zevkli bi adam,cidden böyle bi dedem olsun isterdim.allah uzun ömürler versin inşallah maşallah =))
bikackez rs4 motoru kiran amca herhalde bu;
sirf depo kapagi taktirmaya ankara sarco'ya gelmisti kendileri :)
68imde bunla ugrasmam offroad ddevam
ya tamam efsane ama bı stp olamaz bence...
sulhi( hhuahuahuahuahuahuah:)
nesi efsane ben anlamadim sahsen..
tb329 turboyken nerdeydınız? dıe sorarlar adama...:)
hakkı amcayı duymayan warmı ya allah hyrlı uzun omur versın :)
Allah uzun ömür versin. Ne diyelim. Bu yaşta halen daha bu işler ile uğraşıyor demek. Bizde umarım ileride böyle olabiliriz.
Zaten o tipteki insanlar ne kendileri nede kullandıkları arabalar için efsaneyim, efsaneydi demezler .. İşte böyle bir konu açıldığında başkaları onun hakkında güzel konuşur buda en güzel olanıdır. Herkes tarafından iyi anılmak çok güzel bir duygu bir insan için bende araçlarını hatırlıyorum GUT plaka olan GC8 geçen sene birara arkadaşımdaydı. Bug eye sti ınıda hatırlıyorum HKK plaka idi hatta bakınız :
Tuning Türkiye Sayı : 1 Yıl : 2003 Sayfa 34 :)
60 yaşında ama HALA HIZLI diye başlık atmışlar
Bug eye varken gormustum hakkı amcayı dergide falan hep anlatırlardı umarım forumda da goruruz allah uzun ömürler versin :)