Laf oyunundan başka bir sey değil...
Quiknet istiyorum![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
KA Style
İki blok ötede berkan oturuyor herif çatır çatır download yapıyor biz hala kablonet 512 k..herifler her salı gelicez diyorlar gelmiyorlar ayar oluyorum..Bende istiyorum artık hızlı internet süper birşey quiknet..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Tellcom'un 2 hizmeti mevcut:
Birincisi superonline aracılığı ile ttnet altyapısı kullanılarak ADSL,
İkincisi tamamen kendi altyapısı ile kısıtlı yerlere sunulabilen fiber optik hatlar.
İkinci hattın turk telekom ile ilgisi yok.Ama zaten istanbulunda büyük bir bölümüne henüz erişim yok.Büyük sitelerden başladılar hizmete..
yurt dısına super online nın tt net bağlantısı olmadan kendı fıber hattı dıye bir şey dimi ?
var ben hız ttestlerini sacma sapan ülke üstünde denedigimdede aynı tr üstünden yaptıgımdada aynı cıkıo
1881 - 193∞
şu şekilde tam olarak heryerde kendi çıkışları yok
ama istanbulda kesinlikle kendı çıkışları olduğunu biliyorum
ankarada telekomun çıkışlarını kullandıklarını duymuştum o yüzden bazen kısıtlama yaşanıyordu ilk başlarda şuan ne durumda hiçbir bilgim yok
bu konuda yatırım yapıyorlardır kesin.
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben bir ara Quiknet kullandım, en düşük hızı olmasına rağmen çok memnundum çok iyi bir altyapı...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
geç oluyor ama yinede bu tarz ilerlemelerin olması güzel.zamanında dial ile sründüğümüz gnleri hatırldıkça şükrediyorum![]()
uydu hariç kullanılan bütün internet bağlantılarında telekom alt yapısı kullanılır arkadaşlar.kendi alt yapısını oluşturması bir firmanın çok maliyetlidir milyar dolarlar söz konusu.kapımıza kadar gelen telefon kabloları telekoma aittir ve biz bağlantı için hangi firma olursa olsun o kablolardan erişim sağlarız.düşünsenize Türkiyedeki bütün evlere tek tek kablo çekiliyor?yani her şekilde bağlantımızda telekomun bir parmağı vardır.(babam telekomcu onun bilgilerine dayanarak yazıyorum).
şuan için benim beklentim 3g. 3g tam anlamı ile faailiyete geçtinde daha hızlı ve daha ucuz (rekabet artacak) net bağlantısına kavuşacaztelekom kabloları değilde sim kartlarla bağlantı sağlanacak
![]()
Türkiye'de TURNET'ten başka Internet Omurgası yok. Dışarı çıkışlar bu omurga üzerinden. Üniversiteler bu omurgaya direk olarka bağlılar mesela. Quikten te aynı şekilde bağlıdır.
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)