arkadaslar 97 model arabam 106 xs klima sunroof çift airbag özellıklerı yukarıdakı resımde
bunu kırmızı 98 model bravo 1.6 16valf klima tek airbag abs- ile resimdekı takas edeyimmi_? bravocu takas edelım dıyor
![]()
arkadaslar 97 model arabam 106 xs klima sunroof çift airbag özellıklerı yukarıdakı resımde
bunu kırmızı 98 model bravo 1.6 16valf klima tek airbag abs- ile resimdekı takas edeyimmi_? bravocu takas edelım dıyor
![]()
Bravo cok apaci duruyor yav senin araba iyiymis..
peju hiç sewmem ama emin ol bravolar çok daha problemli araçlar 30 000 de debriyaj balatası ister saçma sapan masraf çıkarır adama hiç girme takasa aracın hoş daha güzel
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Temiz güzel bravo olsa et derdim kesinlikle ama bu cok apaci ve oynanmış gibi duruyor...Gitmesi performansı 1,6 olmasına ragmen cok iyidir güzel kacar ama bu secenekle tıhh![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
valla araban çok güzel duruyor bu bravonun yanında hiç takaslama![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hızlı bir araç istiyorsun anlıyorum ama bu araç hiç al beni demiyo. Uzak dur benden diyor fotoğraftan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bravo alcam demıyorumda yanı aklımda bu araba yoktu 106gti yada 206 gti wardı bu ille takas edelım deyınce
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)