User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Formula 1 BiTiYOR !

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bitmezzzz F1 Gibi ticari değeri bukadar yuksek olan bir organizasyon bitemez .
    Orta yol bulunur anlaşılır olur biter ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence f1 e çok düz mantık bakıyorsn

farkındamısın bilmiyorum ama o araçlar 2.4 hacimle 800 üstü hp ler elde ediyor atmosferik ...

f1 otomobil teknolojisin son noktası müh. harikası.

pistte dönerken konulan benzn lastik aşınmalarına göre yapılan stratejik savaşlar işin başka bir müh. harikası ...

ve dünyanın en iyi sürücelerinin kullandığı bir ortam.

bu arada son 5 senedir tüm alınan kararlar sırf otomobilleri yavaşlatmak için takımların önü kısılmada çok çok daha hızlı olurlar tüm bunlara rağmen otomobil sporlarında zirvede
    elbette F1'in otomobil sektörüne kattıklarının farkındayım ama açıkcası ben bir otomobil sever olarak fabrika çıkışı otomobillerden çok çok farklı özellikler taşımayan araçların, bizlerin günlük olarak kullandıklarımıza benzeyen yollarda ve her hava şartında yarışmalarını daha ilgi çekici buluyorum. şartlar en küçük bir hatayı bile affetmediği için ralli pilotlarına inanılmaz saygı duyuyorum. Yol dışında kullanacakları kaçış alanlarının olmaması, sağda sola bariyerlerin bulunmaması, 2.0 Turbo makinaların dağ yollarında 170-180 km süratlerle sara sara ilerlemeleri bence kesinlikle daha etkileyici. gelişmiş elektronik asistanlar yok, etap ortasında kalsan yardım edecek yok, lastiğini değiştirecek bir tekniker dahi yok. 15 km lik bir dağ etabını izlemek incar görüntüleri ile takip etmek, pilotların toprak zeminde kendi çizgilerini yaratmalarına şahit olmak bana daha doyurucu geliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)