alışveriş merkezinde danışmadan mikrofonla yapılan bi evlenme teklifine şahit olmuştum kız sevinçten bayılmıştısüper olabilir bence ..
alışveriş merkezinde danışmadan mikrofonla yapılan bi evlenme teklifine şahit olmuştum kız sevinçten bayılmıştısüper olabilir bence ..
ben bi video izlemiştim ama bulamadım ...
şöyle birşeydi:
kız uyurken adam parmağına ip bağlıyor ... sonra o ipi camdan aşa sarkıtıp karşı apartmana geciyor ve oranın catısına cıkıyor ...
sonra ipi dürterek kızı uzandırıyor .. kız uyanında elindeki ipin ne olduğunun şaşkınlığı ile onu takip ediyor ve pencereye gidiyor bu sırada karşı binada adamı görüyor ( adam daha üst katta tabi )
sonra dam ipe yüzüğü bırakıyor kadın ın direk parmağına gidiyor
buda güzel bi süpriz olurdu bence
edit : video yu buldum
http://www.youtube.com/watch?v=-GZIN...rom=PL&index=3
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Biraz dusundumde.Ne biliyim ilginc olabilir, mesela;
Bir alisveris merkezinden cikarken otopark kartini isteyip arabanin icindeyken verdiginde sagol diyip bianda donup. Benimle evlenirmisin diyebilirsin.
yada . ..
Isiklarda falan beklerken off su yesilde bi yanmadi gitti,ya o degilde benimle evlenirmisin vs.vs.vs. bu tarz seyler aklima geldi.Anlik hicbeklemedigi biranda degisik ve guzel olabilir.
Insallah hersey gonlunce olur arkadasim,mutluluklar simdiden.
- K -
________
Dr.Ecu
İlk Tanıştığınız yer Ankara da ise oraya götür..İlk tanıştığınız anı hatırlatıcı cümlelerle konuşurken çıkar yüzüğü cebinden ve yap teklifini..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
sadece bir fikir ama bir lokantayla anlaşın yemeğe gidin menüsünde benimle evlenirmisin olsun o an yüzüğü çıkarın![]()
Fazla abartmaya gerek yok bence başbaşa kalacağınız biryerde olsun,
Sakin sade samimi bir şekilde kendini ifade etmen yeterli .
Allah tamamına erdirsin ..
hahahaha romantik laz![]()
![]()
![]()
Bilmiyorum uygun mudur ama, yengeye bir çiçek yolla, karta da sadece adres yaz, mekanın adını falan filan yazma, adres ve ismin olsun, gideceği mekan ankarada bilindik ve şık bir restoran olsun, senin adına rezervasyon olsun, masa full gül yaptağı, bi şampanya, ve masaya yaklaşır yaklaşmaz çıkan kemancılar eşliğinde "seni seviyorum benimle evlenir misin" falan filan...
aklıma ilk gelen bu oldu![]()
hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ne kadar hayat dolusunuz inanın sona dogru gözlerim doldu , çok güzel fikirlerde çıkmış .
benim aklımada böyle sakin manzarası olan güzel yeşil bir tepede arabanızı çekmiş kaputta oturmuş sıradan sakin bir sohbet ederken ilk tanıştıgınız yada beraber çok mutlu oldugunuz keyifli bir anın konusunu açmak sonra onun gözleri parlayarak o anı yaşadıgında hisettiklerini anlatırken sözü bittiginde "aklıma gelmişken bugun ne aldım biliyormusun diyip" yüzügü uzatmanız ve teklifi etmeniz geldi.
şimdiden mutluluklar![]()
konun üstünden beş gün geçmiş ama bilemiyorum sonuç nedir içimden geçenleri yazdım .
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar. Yüzük siparişi verildi. Bir terslik olmazsa haftasonuna hazır olur inşallah. Yetişebiilrse bu haftasonu teklifte edeceğim inşallah.
Tekrardan güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...
teşekkürler![]()
yani cevabını biliyorum. nihayetinde 5 yıllık bir ilişkim var. fakat insan ister istemez heyecan yapıyor işte...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)