www.egeturbo.com
Turbo asker
yakında resim eklerim şu an bis bi kenarda motor bi kenarda duruyor bisi komple boşalttım motor falan hiç birşey kalmadı yurtdışında yapılan bi kaç resim var sadece elimde aktarma ile ilgili birkaç sorun var kafamda bide vakit yok ama geniş geniş yapacaz inşallah![]()
Cok ornegi var. Ingilterede en cok kullanilan ve uretilen otomobillerden olan caterham super 7 replica kitleri var. Turkiyede bunun trafie isletmesi nasildir bilemiyorum fakat teknik testi gectikten sonra trafige isletilmemesi icin bir sebep goremiyorum fakat siz yinede bir arastirin. Bunun disinda saseye ihtiyacin olursa yardimci olmaya calisirim. Motor olarak tercihlerin sonu yok cok degisik motorlar kullanabilirsin. Ingilterede ford pinto sierra gibi motorlar tercih edilirken amerikada Miata ve honda s2000 motorlari rabet goruyor. Pist uygulamalarinda motorsiklet motorlari tercih ediliyor. Aracin agirligi kullanidiginiz motor ve yaptigini calismaya gore yaklasik 550-700kg arasinda degisiyor. Biraz emek biraz arastirma ve ugras ile cok uygun fiyatlara baska hicbir arabadan alamayacaginiz haz ve zevki alabilirsiniz. 130hp lik versiyonunu surdum islak pistte arabayi kontrol edemedim o kadar sert ve hizliydi.
hoba ryhan dan neler çıktı valla helal olsun.
nette gezerken gokart hayabusa motorlu buldum.Tamam motoru v.s taktın bi şekilde ama
vites sistemi kafamı kurcaladı
http://jalopnik.com/365341/busa-kart
bu videolarının dışında bir videosu daha var onu bulamadım vites sağda eli ile değiştiriyor ama motorsikletlerde vites geçişleri ayakla yapılıyor diye biliyorum fakat bunu nasıl ele alınabilir o akafamı karıştırdı.Aslında siteden Gürcell abinin süper bi kartingi var hem satıyorduda belki aramızdan bitane daha eğlence arayan çıkar onu alıp üstüne busa swaplar
www.egeturbo.com
Turbo asker
Sende K20 yokmuydu?
K20 al sendekine koy olsun bitsin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Simdi gocart a motorsiklet mtoru takarsin ama sonra kullanissiz olur illa pist ister illa buyuk alan ister ve bir o kadarda tehlikeli yani bana gore biraz olu yatirim. Motorsikletlerde vites ayakla evet ama bunu elle kontrol etmek hicte zor degil. Vites basligina bir mil yardimi ile elle vites mekanizmasi takabilirsin bu yasayacagin en ufak sorun olucak. Asil sorun yuksek suratta devamli gidemedigin icin motor sogutmasinda yasayabilirsin bir diger potansiyel sorun frenlerin ve arkaya ve yana binen agirliktan ve ufak lastiklerden kaynaklanan tutunma sorunlari. Bu yuzden gocart buyuk bir pist motorunun gucunu kaldirabilse bile kullanimi cok kisitli olur. Bunun yerine Ariel Atom tercih et digecegim falat fiyatlari el yakar cinsten KTM derseniz oda ayni hesap. Bu yuzden size Caterham super 7 replikalarini tavsiye ettim. Sasesi cok ucuz. Icine takabilecegin motorlarin siniri yok. Normal gunnluktede kullanabilecegin bir arac. Maliyeti gercekten bir cogumuz icin normal kabul edilebilecek sinirlar icinde. Ve cidden kullanmasi cok ama cok eylenceli bir alet ozellikle pistlerde yaptigi zamanlara siz bile inanamazsiniz. Kullandigi lastikler 15 veya 14 oldugundan mecburi giderleri cidden uygun. Benzin sarfiyati kabul edilebilir sinirlar icinde. (eger ufak motorlar kullanirsaniz tabiki ama benim sahsi fikrim zaten kesinlikle buyuk motora ihtiyaci olmamasi)
k20 bana ait değil müşterimize ait .Biz ona b16 full race t3/t4 turbo kiti verecektik 2 takım o karşılığında motoru +şanzuman + elektirik tesisatı vericekti bende motoru satıp.Para kazanacaktım.Turbo kitlerini satarak daha ii para kazanırız die motoru almaktan vazgeçtik.Ama motor sahibinde duruyordu en son.Hatta hatırlarsanız parçalarını satmıştım siteden pert arabanın koltukları dreksyonu ön far v.s gibi parçaları.zaten k20 yi müşteriden geri alsak suzukinin neresine sokucaz abi anca k20ye suzuki takarız![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
www.egeturbo.com
Turbo asker
Cok para isterler haberin olsun onlarin icinde fiat motorlari vardi hatirladigim kadari ile kus serisi olanlardan. Cizim buluruz ama sorun onlarin acilarini tam kesmek ve malzeme falan bunun yerine hazir kesilmis hazir saseleri cok uygun fiyatlara satiyolar. Turkiyeye kadar bir arkadasim icin fiyat bakmistik kaca geliyordu tam hatirlamiorum ama 1500-2000 euro gibi bisiydi. Senin saseyi birlestirmen gerek bunun icin detayli cizimler icinden cikiyor. Bunun disinda full kit motor haric versiyonlarida var fakat fiyatlari daha pahali.
O olay Caterham'a dönmüş, hayırlısı olsun. Şu an Caterham almak istesen bile alamıyorsun. Distribütör kapandı diye biliyorum. Ama replica yaparsan iyi olur fakat trafiğe çıkması imkansız olur...
Ben de çok istemiştim Caterham ama olmadı malesef...
Mesela en kralı caddede; http://www.caterham.co.uk/assets/html/showroom/csr.htmlBu biraz tuzlu ama çok ucuz modelleri de var yani... İstersen kendin de birleştirebiliyorsun, CSR hariç...
Yeni distribütör hem de İzmirdeymiş; http://www.abcmotorsporlari.com/bins...tes/splash.asp
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
KTM in fiyatı kalın kaçar yaw full carbon versiyonuna binmiştim. Deli bişi fakat o paraya deymez Ariel atom almak daha mantıklı 300hp SC type R makinalı süper bişi ama en ucuz bu zevki veren replika caterhamler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)