filme giden warmi arkdaslar ? bu aksam gideym diorm
Printable View
filme giden warmi arkdaslar ? bu aksam gideym diorm
Hayallerim yıkıldı...İlk filmin havası yoktu...Full aksiyon hareket ama beklediğim gibi çıkmadı film...
filmin büyüsü daha da çok bozulmasın gidince görürsünüz zaten :D
konusu çok sarmadı beni...saçma geldi biraz....
mıchael bay ve steven spıelberg ten şaheser..chevrolet batmamak için devlet desteği almasına rağmen bu film için büyük bir bütçe harcaması tepkili olmuştu..ayrıca modernizasyona uğramış yeni stıngray gözümüzü gönlümüzü açacak..
sımdı geldım fılmden. ılkı gıbı mukemmeldı. tavsıye ederım :icon_tup:
ewet bende şimdi geldm megan fox dudaklara silikon bastirmiş sanirim :D
sen fılmın konusuna sacma demıssın. uzaydan gelen autobot ve deceptıconlar sacma gelmedıde konusumu geldı?
ewt yrn boş waktimde gidiorum :D
şimdi bi karar verin guselmi deilmi ona gore gidelim :D
gercekcılık beklıyorsanız gıtmeyın
Çok keskin bir yorum olmuş ama katılıyorum. Bu filmi eğlenilecek keyif alınacak bir film. İkinci dünya savası sırasında halkın sefaletini anlatan belgesel tadında bir film değilki. Neyin mantığını arıyorsunuz anlamadım. Ya filmin tarzı size uymaz. Ya uyar. Bu filmde ne mantığı. :) Otomobile dönüşebilen robotlar var. Nasıl bir konu mantık aranıyor. :)
moruk aslında olması gereken optımus bı deceptıcon kıza asık olucaktı. o kızın abısıde megatron olucaktı. ıstedım vermedıler autobotsun dedıler dıye surcektı fılm
Ian Bryce mı çırak Steven Spielberg mı çırak yada diğer yönetmen kadrosumu " Lorenzo Di Bonaventura, Tom DeSanto, Mark Vahradian" "Görüntü Yönetmeini: Ben Seresin","Yapımcı: Michael Bay" :beuj: star wars ile bu serinin konusu sınıfı çok farklı gereksiz ve anlamsız bir yorum bu
çırak diye sınıflandırdığın yönetmen kadrosunun yönetiği filmleri görmek istersen altaki linkteki yukarda yazdığım isimleri tıkla yaptıkları filmleri gör ;)
http://www.sinemalar.com/film/2212/T...erin-Intikami/
1. yi yaklaşık 10 kere izlemişimdir gercekten güzel ve arşivlik bi flim.