Sabah Sabah :D :D :D işe başlarken güzel moral oldu :D :D hauahuahauhau
Emrah Prime :hahaha:
Printable View
dün bende gittim.. bence muhtesem bi filmdi.. kon vs vs beklentiniz olmamalı tabi
ama
nefessiz bırakıyo insanı, eğlenceli,komik..Anormal aksiyon
bilgisayar efekti olayındaki en son nokta bence bu filmdir.. sanki animasyon değil gerçek gibilerdi.. çok başarılı buldum şahsen
Filmi izledin demi usta çırak muhabbeti hakkında yorum yapıyosun...Bahsettiğim usta-çırak olayı filmin içinde olan konuyla alakalı...O yönetmenlerin kim olduğu hakkında bugüne kadar çektikleri filmler hakkında bilgi sahibiyim yeteri kadar...Ayrıca her yaptıkları filmde aynı derecede beğenilmek zorunda değil...
Saf aksiyon olsun sabahtan akşama vuruşsunlar dövüşsünler diyorsanız gidin izleyin...İlk filmin havası yoktu diyorum sadece...İLk filmi hergün izlerim ama 2'de o hava yoktu...Filmin konusu beni sarmadı bu kadar basit...Bunun uzaydan gelen robotlarlada alakası yok başka birşeylede...Üçüncü film gelsin onada giderim ama bu filmi beğenmedim beğenmek zorunda da değilim...
Bende gittim şimdi oldukça güzel filmdi valla. Megan Fox zaten ayrı nokta:D:D
r8 in plotajı zayıftı stp kullansa öle yarılmazdı ortadan ikiye. o yüzden beğenmedim filmi
ciddi derecede güzel filimdi özellikle prime ın döwüş sahneleri muazzamdı
bugun gidicektim kapisinda ekmek kuyrugu vardi resmen nasil bir ilgidir filme sasirdim :)
ben daha gitmedim..corvette(sideswipe) nasıl acaba?
bende dün gittim abartıldığı, yazıldığı çizildiği kadar kötü değil sonuçta ilk filmde merak ettiğiniz şeyler daha fazlaydı onlarla boğuşarak geçti o kim bu ne oldu falan bu filmde artık herkesle kanka olduğunuzdan dolayı dal kes biç gibi bir film ama genede meraklandığınız yerlerde olucaktır. Kanka optimusun sonunu ise çok belli ettiler orayı biraz daha karışık yapabilirlerdi. Film biterkende 3. serinin yolunuda yaptılar bu iş burda kalmaz hesabı :D
ya ilkine gitmemiştim buna gittim az önce geldim gülmekten filmi seyredemedim kasıklarıma ağrı girdi :D
Optimus prime ölünce bi baktım bizim hanım ağlıyo :hehe::hehe::hehe::hehe:
Dün gittim çok beğendim bu sefer autobotlar sağlam dayak atıyordu ilk filmde hiç dövüşemediler zaten paso dayak yiyorlardı.
Say my Name, Say my Name!