User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: tip yok ama iş görürmü?

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel ürün bence, bunları gösteren özellikleri olmayan bir otomobilde alıp denemek lazım... Bende yağ sıcaklığıda, yağ basıncıda orjde var, olmasa bu ürünü alırdım ve denerdim...

Düzgün bir yere güzelce monte edilirse, sanmıyorumki görsellik problemide kalsın...

Bazen görüyorum ebaydan bundan daha fazla para verip hiç duyulmamış markalarda (ki bunlar çoğunlukla Çin malı dandik şeyler oluyor) göstergeler getirenler var, öyle bir fikri olan varsa bence bunları da denesin.

Nasılsa şans oranı aynı... Ayrıca muhattabı Türkçe biliyor olacak, götürüp kafasına da atar

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir şey sorucam bu yağ basıncını ve su sıcaklığı sonuçta kendine ait sensorlerle ölçmüomu nasıl bu paraya mal olmuş olabilir ilginç..
    abi bence bu fiyat sadece ekran fiyatı geri kalan bilgileri arabanın üzerindeki yağ ve hararet müşüründen falan alıyodur yani hem ekran hem müşürleri falan bu paraya çok zor.

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence duzgun bı malzeme degıl o yuzden oyle bı post attım...imkan olsa neler yapar demıssın bende ımkan olsa neler yapacamda yok ıste o yuzden ımkan yaratanşar basarılı oluyor bu genclerde yaratsın ımkan yapsın guzel ısler alalım bızde.
    İlk dediğinle pek uyuşmadı bu son söylediğinde hadi bakalım...

Her neyse sorun yok... DAlga geçmedim diyorsan dalga geçmemişsindir, kaç yaşında adamsın...
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ürün güzel aslında ancak ben alıp da aracıma takmam...Defiye veya HKSye çok daha fazla para veriyoruz doğru,ancak (bundan daha dogru demeyeceğim,belki bu da çok kesin ölçüyordur),hem doğru değerler ölçerim,hem de modifiye göze de hitap etmeli,bir Defi saat araç içinde çok harika görünüyor,özellikle gece,ve göstergeler ile aynı renk ise

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gösterge hiç sewmiyorum gözüm yoruluyo hele 50 tane saat alırsam kesin şaşı olurum dışa doğru ben bi aksilik çıktığında beni sesle uyaracak biyerlere kamufle bişi istiomr açıkçası buarkadaşlarlada sensor hakkında goruşecem buraya yazarm

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aleti €200'dan satışa sunsalardı, eminim pek çok kişi beğenecekti ve kaliteli olduğunu düşünecekti. =))
    916 V6 Turbo

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ............

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalibresi düzgünse neden preoblem olsun ki? Prensipte ikisininde yaptığı iş ve mantık aynı.
    916 V6 Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arayacam bugün soracam yahu sinyali nerden alıyor sesörü nlarmı veriyor
    montaj nasıl oluyor sabredin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar aradım konuştum Selim Gediz beyle
    bana dediği budur arabanın kendi yağ basıncı sensörünü okuyor
    ama araç ışıklı uyarı verdiği için bazen kısa süreli yanıp söndüğü için sesli uyarı daha iyi oluyor motor kurtarıyor
    su hararet sensoru gonderiolarmış onu heralde radyator hortumuna vs bağlıoruz ve girilen verilerde çok ufak bi oynama olursa sesli uyarı veriyor
    bu arabanın orjinal yaylı sistem gostergelerinden daha hızlı bi tepkime olduğundan
    yine baya bir önce erken uyarı almış oluyoruz
    radyator hotrumu radyatör patlamış olabilir vs gibi durumlarda önlemimizi alıp kenara çekmemizi sağlayacak bi aletmiş
    tabi defilerle kıyaslanmaz ama bana baya faydalı geldi
    daha once rdyator arka hortumlarndan biri patladığından hararet yaptm contaya maloldubana
    karter contam patlamıştı arabam yağ boşaltmıştı onuda yanımda olan arkadaşımın burnu sayesnde çozmuştuk
    bence faydalı bir alet kullandığınız modifiye forum sitenizde daha geniş bilgi verme amaçlı bir yazı verebilirim dedi bana eğer düşünürseniz bilgi amaçlı reklama girmeyecekse talep edebilirim

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıcaklık sensörleri çok ucuz malzemelerdir. 1 tl bile denemez. PTC ve NTC diye tabir edilen genel anlamda 2 tipi var. Bir tanesi sıcaklık artarken direnç değeri düşer diğerinde ise sıcaklık artarken direnç değeri artar. Bu cihaz PTC sensörlerlemi yoksa NTC sensörlerlemi çalışıyor acaba bilinmiyor. Ayrıca her araçtaki sıcaklık sensörü araca özel direnç değerine sahip olabilir. Bu da cihazın üniversal çalışma olasılığını düşürüyor. Selim beyin elektronik bilgisi az olduğunu düşündüğüm için bu sanayide kullanılan bir cihazın parçası gibi geliyor bana...

Bu devre sadece sesli uyarı için yapılacak ise 555 li ve buzzer ile çok basit devre yapılabilir. en fazla 5tl. Eğer göstergeli olsun istiyorsanız 20-30 tl civarını bulur.

Bu cihazı denemesi BEDAVA, Selim beyi arayıp ücretsiz numune isteyebilir, beğenirseniz parasını verip beğenmezseniz ürünü geri verebilirsiniz. Arabada yapılacak onca iş var hiçbirini yapamıyorum, o yüzden alıp deneme işini ben yapmicam ama isteyen arkadaşlar arasınlar... Selim bey ile tanışıklığım yoktur meraktan telefon açtım öyle öğrendim bu bilgileri.

Ayrıca 5-6 senör için uyarı verebilecek tek bir sistem yaparmısınız dedim, kendisi bana 3 cihaz vermeyi teklif etti
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ................

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı MaxiQ4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım mesaj bana ,

ben genel olarak anlatamadım galiba ,
    işe yararmı ,yarar elbet .amaaaa

ama dünyayı yeniden keşfediyorlarmış gibi gösteriyorlar ,
    işin uyanıklık kısmı var, milleti SAF yerine koyuyorlar ,
    benim anlatmak istediğim bu .

o tip cihazlar sanayide ,makinalarda ,soğutma makinalarında YILLARDIR zaten kullanılıyor, bundan kimsenin haberi olmaması ne kötü ,

herkes atlamış aaaa süperrrrr .

alın ENDA marka yerli üretim ,en azından eli ayağı düzgün aynı termostatlar ,
    sakın pahalı falan zannetmeyin ha,
    http://www.enda.com.tr/tr/index.php?p=urunler&gid=15

sizler biraz kafanızı yana çevirseniz ne elektronik aletler var ama malesef gömülmüşsünüz aem-hks-defi nin içine ,gözünüz başka birşey görmüyor .
    e işte zaten amaç o farklı bilgiler paylaşalım birimizin görmediğini diğerimiz görsün ki hepimiz faydasını görebilelim ...

Paylaşalım böle ürünleri boşuna para dökmesin kimse sağlam güvenilir olduğu bilinen ürünler olduğu taktirde ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıcaklık sensörleri çok ucuz malzemelerdir. 1 tl bile denemez. PTC ve NTC diye tabir edilen genel anlamda 2 tipi var. Bir tanesi sıcaklık artarken direnç değeri düşer diğerinde ise sıcaklık artarken direnç değeri artar. Bu cihaz PTC sensörlerlemi yoksa NTC sensörlerlemi çalışıyor acaba bilinmiyor. Ayrıca her araçtaki sıcaklık sensörü araca özel direnç değerine sahip olabilir. Bu da cihazın üniversal çalışma olasılığını düşürüyor. Selim beyin elektronik bilgisi az olduğunu düşündüğüm için bu sanayide kullanılan bir cihazın parçası gibi geliyor bana...

Bu devre sadece sesli uyarı için yapılacak ise 555 li ve buzzer ile çok basit devre yapılabilir. en fazla 5tl. Eğer göstergeli olsun istiyorsanız 20-30 tl civarını bulur.

Bu cihazı denemesi BEDAVA, Selim beyi arayıp ücretsiz numune isteyebilir, beğenirseniz parasını verip beğenmezseniz ürünü geri verebilirsiniz. Arabada yapılacak onca iş var hiçbirini yapamıyorum, o yüzden alıp deneme işini ben yapmicam ama isteyen arkadaşlar arasınlar... Selim bey ile tanışıklığım yoktur meraktan telefon açtım öyle öğrendim bu bilgileri.

Ayrıca 5-6 senör için uyarı verebilecek tek bir sistem yaparmısınız dedim, kendisi bana 3 cihaz vermeyi teklif etti

tmm haklısın ptc ntc 1 tl yada devreyi tasarlayıp yapmak 10 tl diyelim istersen onun göstergelerinide süsyebilirsin istersen hks istersen baska marka yada adı yazdın vs vs ama kullandığın malzeme önemli senin bahsettin ptc ntc normal şartlar altında kullandığımız malzemeler.ilandaki sensör ise sanayi imal edilmiş yapısından belli ama bizim amacımız aracta kullanmak değilmi yani sıcaklık,hareket,basınc vs vs bu ortam içinde çalısabilecek bi malzeme yapısı olması lazımki bende o malzemeyi alıp devreyi yapıp aracıma takiyim (tabi olay şimdi kendi sensörünü kendin yap a geldi bi ara deneyeceğim lcd panelli fln güzel olur )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MaxiQ4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım mesaj bana ,

ben genel olarak anlatamadım galiba ,
    işe yararmı ,yarar elbet .amaaaa

ama dünyayı yeniden keşfediyorlarmış gibi gösteriyorlar ,
    işin uyanıklık kısmı var, milleti SAF yerine koyuyorlar ,
    benim anlatmak istediğim bu .

o tip cihazlar sanayide ,makinalarda ,soğutma makinalarında YILLARDIR zaten kullanılıyor, bundan kimsenin haberi olmaması ne kötü ,

herkes atlamış aaaa süperrrrr .

alın ENDA marka yerli üretim ,en azından eli ayağı düzgün aynı termostatlar ,
    sakın pahalı falan zannetmeyin ha,
    http://www.enda.com.tr/tr/index.php?p=urunler&gid=15

sizler biraz kafanızı yana çevirseniz ne elektronik aletler var ama malesef gömülmüşsünüz aem-hks-defi nin içine ,gözünüz başka birşey görmüyor .
    Mesaj direkt sana değildi aslında ama benim anlatmak istediğim senin bu yazdıklarından farklı değil zaten. Sadece adam bunu yapmış ve satıyor. Tanımam etmem, canlı canlı görmedim bile. Ben elektronikçiyim, bu devre o kadar karmaşık ve pahallı bir şey değil. Adam buzdolabı sensörünü modifiye etmiş ortaya güzel ülkemizde üretilmeyen bir şeyi üretmiş. Umarım bu böyle devam eder. Sektör gelişir...
    916 V6 Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vazgeçtim yorum yapmıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)