Arkadaslar hangı bolume gıreceksenız ona gore sonuc ıyıdır yada kotudur :)
Istedıgınız bolum belırler puanınızın ıyılıgını ya da kotulugunu unutmayın :)
Printable View
Arkadaslar hangı bolume gıreceksenız ona gore sonuc ıyıdır yada kotudur :)
Istedıgınız bolum belırler puanınızın ıyılıgını ya da kotulugunu unutmayın :)
1.5 senelik amelelik,sinir harbi,gerginlik,alınan 20 kilo vsvsvs..
İşte sonuç.
SAY-2 357,014
Sıralama: 4441:icon_tup:
Allah'ım sana şükürler olsun.:)
[QUOTE=106arts;760386]http://img10.imageshack.us/img10/3856/36692368.jpg
bu tabloya bakarak eşit ağırlık bölüm nasıl sonuç ankara yada niğdede işletme bölümü için soruyorum
hayır onu biliyorumda şunu bilmiyorum.. hani ben mesela kendi zamanımda yani bundan tam 4 yıl önce 325 sayısalla kendi bölümüme girdim, sayısalcı olmama rağmen e.a tan da 320 gibi bi puan almıştım.. ki benim puanlarım çokta aman aman değildi yani hazırlanmadan alınmış puanları.. ama şimdiki puanlara bakıyorum kime sorsam daha 300 ün üstünde puan söyleyen olmadı :) demekki bi farklılık var.. puanlar düşmüş.. hatta baraj bile o kadar düşmüşki, kardeşim sebebiyle biraz ilgilenmeye başladım hiç haberim yoktu.. şimdi ne durumdadır bölüm puanları bilmiyorum.
çok yüksek bişeyler istemiyodu zaten, 4 yıllık işletme falan istiyodur heralde ama ben bu puanlar genel olarak nasıl diye sormuştum..
sanırım bunu anlayabilmenin tek yöntemi yüzdelik dilim aslında puanlardan en azından ben anlayamıyorum :) yeni taban puanlarından haberim olmadığı için
Haydi geçmiş olsun tüm arkadaşlara :)
Bende 5 sene once gırdıgımde aynı sıstem vardı zaten... ama sımdıkı puanların dusme potansıyelının bas sebebı soruların zorlugu. Bızım zamanımızda 1 puanla 10.000 kişi atlarken sımdı 2.000 kısı anca atlanıor. tabı bu yukarılara cıkıldıkca azalan bir egri.
Puan carpanlarıda aynı nerdeyse sadece 2 tane ekstra section eklendi okadar :)
bildiğiniz tercih robotu gibi bişey var mı, link koyarmısınız?
Tebrik ediyorum cok guzel bir basarı.
Ancak sistemimizin sacmlaıgına bakarmısınız. 18 yasında hayatının baharında bırısının 20 kılo alması, ev gecındıren bır ınsan kadar strese sokulması ne kadar sglıklı?
Burdan bır daha sıstemın mımarlarının ve hala bunu surdurmeye devam eden kodomanların kulaklarını 7 sülaleleri ile beraber bir guzel çınlatıyorum.
ama zaten bu yılın tercih rehberi olamazki hep bi önceki seneye göre yapılmazmı..
ama bu saçma zaten önemli olan puandan ziyade yüzdelik dilim değilmidir.. o gösterir ancak, çünkü puanlar oynuyo..
bi öncekı seneye görede yaparsan yanlış olur zaten dogru sonuclar cıkmaz şimdi herkez cok heycanlı biyerlerden bişeyler ögrenmek istıyo kendı puanının karsılıgı hakkında:)