10ay snra yazarım buraya hiçç mrk etmeyin...
Printable View
Fransız okulundan gelipte Fransızca hazılığı geçmek eminim çok kolay olcaktır
Kardeslerimin sonuçlari : Ege Psikoloji ve Ankara Uni Psikoloji
hadi herkese hayirli ugurlu olsun ;)
keyfi girdim 332 say2 bu da össye kapak olsun tercih yok :D
Ben ingilizceden girmistim 2004 yilinda ve girdigimde almanca mutercim tercumanlik seçmistim. O yuzden almancalari çok iyi olmayan yada hiç olmayanlar hazirligi kullaniyorlardi. Almanca egitiminden gelmis olanlar ise sinava girerek baraji geçip 1. siniftan basliyorlardi. Hacettepe almanca dil aramasa orayi seçicektim. Almanca olarak girme zorunlulugu vardi orada. Sakarya universitesi almanca mut-ter. bolumunu bitirdim. Exchange ile Portekizde Coimbra University de Modern Languages okudum.
hacettepeliler kendini göstersinde köprüden geçerken yüzüne bakıp trans geçmeyelim :)
enes napcanı biliyomu bi sorsana :D
hehe olur hiç fark etmez :D
:hahaha::hahaha: 5 olmuş galiba
Allahın unuttuğu biyerde oldugu dogru (F1 pisti yanı :D ) alışınca yuvalanıp gidiyo iyi kötü :D:D
iiymiş.. valla bakalım ytü de iü de hazırlık yokkk işte bakalımm hazırlık koyarlarsada skntı olmaz ztn fransızcadan girdim dil sınavına o yüzden sınav sıkıntı olmaz varsa bile.
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn.. ztn gelimmm toplanırsınız bnm içn km war km yok :)
ne zaman bitirdin :) 21 yaşındayım mimarlık fakültesinden mezun oldum.. yaşıtlarım hatta benden daha büyükler üniversiteye daha yeni giriyo. 21 yaşımda mimar oldum :) herkes ne süper diyo bense okulumun bitmiş olduğunu kabullenemiyorum, şuan bunun bunalımını yaşıyorum :p