yeditepeye gelmeyin sağlam ingilizceniz yoksa,gençliğimi yeditepe hazırlıkta bitirdim:)
Printable View
yeditepeye gelmeyin sağlam ingilizceniz yoksa,gençliğimi yeditepe hazırlıkta bitirdim:)
Bilgi Üniversitesi - Hukuk yada Sabacı Üniversitesi - Ekonomi Yönetim Bilimleri hakkında bilgisi olan.Yada okuyan?
Aklımdan gecen bolumler + ları - leri nelerdir.?:)
Bilgi Üni Hukuk eğitimi iyidir de öğrencileri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim yanlış anlamayın :) tabi eskiden girmesi 2 3 sene önce daha kolaydı şimdi öğrenci kalitesini arttırdılar arkadaşlarım hep sınıf tekrarı yapıp duruyor bilgi de :D
bilgi hukuktan, iki arkadaşımdan biri geçen sene mezun oldu digeri hala okuyor... eger cok calisirim derslerime diyorsan oku, çocuklardan biri baya calisiyor 4 senede bitirdi ama cok dusuk bir ort ile diğeri 6. senesine uzatti...
anlayacagin bilgi üni hukuk fakultesi yan gelip yatma yeri degil :D marmara istanbul gibi unilerin hukuk bolumlerinden daha kolay mezun olursun...
Kararsız kaldım Sabancı ile Bilgi arasında ama ikiside zor sanırsam?:o
Boş ver Eyüp,ne varsa devlette var :)
Devlet Sakarya Kocaeli oluyor.
İstanbulda devlet olsa dusunmiycemde:)
eyup bilgi universitesini es geç direk sabancı bilgiye girdiğine pişman olabilirsin
ben birkaç arkadaşımla derse girme fırsatı buldumda bukadar Atatürk düşmanı hocanın bir arada bulunduğu bir okul gormedim kanser oluyor insan ...
Dedigim gibi aklımda ya Bilgi Hukuk - yada sabancı ekonomi yonetim bilimleri var.
İyi bir eğitim almak istiyorum cok kararsızım:)
[3. planda İTÜ ekonomi suny programı]
Dediğin bölümler arasında sabancı ekonomi...
pişman olmazsın...
İstanbul Aydın üniversitesine gitmeyi düşünen varmı ???Eski adı anadolu bil olarak geçiyor floryada...
puan kitapçıkları ne zman yayımlanmaya başlıyor?
Puan kitapçıkları 4 gün sonra tüm liselerden alınabilir arkadaşlar....İSteyen olursa alırım 2 haftada içinde tercih yapmanız lazım aldıktan sonra...
oo iyimiş ben bu akşam yazlığa gidiym haftaya gelir tercihimi yaparım :D