herkeze basarılar umarım biryerlerde oluruz seneye ;)
Printable View
herkeze basarılar umarım biryerlerde oluruz seneye ;)
giriceklere simdiden kolay gelsin,benim bu yil yalan oldu seneye insallah :)
Herkese ve kendime başarilar :D
össden sonra bi go go yapalım :D
hepinize başarılar arkadaşlar.
Öss ye bende gireceğim yarın fenaaa :D Ham puan Say2'den 190-200 yapsam yeter ama bende o yetenek yok işte :D
Sınavdan sonra her sene olduğu gibi bu sene de "çok değil ama düzenli çalıştım" diyen birileri birinci olacak.Paraları götürecek arabaları alacak biz seneye tekrar girmek için uğraşacağız..Bir tanesini yakalasam kullanılamaz hale getiricem ama bulamıyorum şu birincileri evden çıkmıyorlar asosyaller..Bide sosyal hayatımı hiç ihmal etmedim diyorlar ya daha çok gülüyorum..
sınava qiderken yanınıza şişiriLmemiş balon çiğnenmemiş ciklet okunmamş gazete alın :D :D
ALLAH yardımcınız olsun
Yarın büyük gün..Deneme gibi gircem çıkcam hiç kasıntı yapmam
Onların sosyal dediği bizim çeyreğimiz değildir. Ama bazıları harbi çok zeki ilkokuldan sağlam altyapı var düzenli de çalışınca tamamdır. Bi tane tanıyorum.hem derece yapıyor hem ortama takılıyo.Benim okulun birincisi yakın arkadaşım hayvan gibi çalışır ama iyi de maç muhabbeti yapar.Tabi bazıları harbi moron oluyor. Onların ders dışında kafası pek bişeye çalışmıyor.
kolay gelsin millet:)
üniv e gırdıgınızde "ulan ben bu kadar öss ye calıssaydım odtu yu kazanırdım" dıceksınız emın olun :D
kopya ceken kendını kandırır!
Bende giricem sınava..Son dakika kararı ile askere gitme olayı çıkmıştı..Sırf makarasına giricem..
Acaba sınav kağıdına RTE'nin resmini mi çizsem..Ya da kodlayarak küfür mü yazsam :D
Ps: Geyik yapıyorum..Hepsini C yapıcam :D
Allah hepinize sabır ve zihin açıklığı versin ...
amin ......
Hepinize Allah zihin açıklıgı versin, herşeyin sonu degil sonuçta bunu bilerek sınavda heycanlanmamanızı tavsiye ederim. İnşallah istediginiz yerleri kazanırsınız. Ama üniversite hayatında daha çok çalısıcaksınız haberiniz olsun. :)