Hereke omer ismet uzunyol meslek yüksek okulu hakkında bilgisi olan :D
Printable View
Hereke omer ismet uzunyol meslek yüksek okulu hakkında bilgisi olan :D
aslına bakarsan ktü nün mimarlık ve inşaat fakültesi çok iyi.. ondan olabilir.. diğer fakülteleri için aynı şeyi söyleyemicem.. he birde makine için söylüyolardı.. belki ondandır.. teknik üniversiteden mimar ya da mühendis çıkmak, normal üniversitelerden baya farklıdır.. ben okuduğum fakültenin kalitesini staj yaptığım yerlerde karşılaştığım farklı okullardan gelen arkdaşlarımı görünce anlıyorum.. bilgiler, deneyimler çok farklı oluyo.. bakıyosun sadece içi boş konuşuyorlar.. bizde tek eksik çok iyi eğitim almamıza rağmen kendimize güven duymamızı engelliyolar.. diğer okullardaysa tam tersi bakıyosun adam anlatıyo anlatıyo sanırsın çok iyi bişey yapmış, kendine o kadar güvenerek anlatıyoki ama bunun yanında yaptıkları komik geliyo yani ben aldğım eğitimin farkını hissediyorum.. okuduğum okuldan bu anlamda çok memnunum.. çok zordu ama çok şey öğrendim.
ktu iyidir ya kazanamadım gitti orayı :D
össle degilde eskişehire geçiş yaptık bakalım bi 3 senede orda devam ölene kadar okumaya devam :D
askerlik nezaman cem " kısmet spec devam " :D
uhauha yuksek lisans ultra yuksek lisans mega yuksek lisans falan devam :D
daha itüye gelicek :D
Bu sene girenler şanslı.2. bölümde her dersten 120 soru canımız çıkçak:(
ama sorular kolaylaşıyor. yani işi iyice pratikliğe döküyolar.. bizim zamanımızda zeki olanlar kazanıyordu, öyle çok çalışsalar bile kapasitileri olmayanlar yüksek puanlar alamıyordu.. dersanelerinde bana göre çok anlamı yoktu, ben şahsen ne hazırlanmıştım nede dersanaye gitmiştim. şimdi sorular kolaylaşıyo çok bi zekaya gerek yok, iş dersanelere gidip sürekli soru çözmeye kalıyo.. iyice seviyeyi düşürmekten başka bişey değil.. zeki değil inek öğrenciler kazanır artık :D :D geçmiş olsun şimdiden..
2009 senesine ait bölümlerin tomografisinin olduğu bir site var mı
misal yerleşenlerin taban ve tavan puanı, geldikleri iller vs.
??
seneyede bız gırecez napacaz yaw:D
konunun ilk açıldığı günlerde harıl harıl öss ye çalışıyordum kazandık şimdi yine harıl harıl ders çalışıyorum ne iştir anlamadım gitti :D
Geçen sefer hazırlanmamıştım ama bu sene hazırlanıyorum.
Sözel mezunu olup da,Sayısala geçme gibi bi cesaret göstergesi yaptım. :)
Bakalım,doğru mu yaptık,yanlış mı...