bende dgs ye hazırlanıyorum ama öss den daha umutluyum bizde kontejanları bayağı azalttılar. binde bir kazanma ihtimalimiz vardı milyonda bir oldu artık. öss de kontejenalar arttı ve denildiğine göre giren sayısı bu sene bayağı azalmıs
Printable View
bende dgs ye hazırlanıyorum ama öss den daha umutluyum bizde kontejanları bayağı azalttılar. binde bir kazanma ihtimalimiz vardı milyonda bir oldu artık. öss de kontejenalar arttı ve denildiğine göre giren sayısı bu sene bayağı azalmıs
bende ilk defa giricem , sayısal 2 den , veterinerlik istiyorum , şuan girdiğim dershane denemelerinde istediğim puanı yapabiliyorum (dershaneye gitmiyorum) , okul puanı nolucak bilmediğimden tedirginim (okulum ilk defa anadolu lisesi mezunu vericek , o yüzden ortalama bi puan söylemek zor) eğer seneye kalırsak napıcaz bilmiorm , kontejyanlar yüzde 15 arttı , başvuru sayısı yüzde 20 azalmış bide seneye sistem değişicenden puanlarında extradan düşüceni düşünüyorum , o yüzden kazanamazsam vay halime.. inşallah sonuçlar açıklanınca konuyu buraya açarım herkez naaptı diye , eğer açmadıysam zaten kazanamamışımdır :D
sınava gireceklere başarılar dilerim.. umarım herşey gönülünüzce olur :)
bundan tam 4yıl önceydi, 17 yaşında resmen çocukken girdiğim sınav, hayatımın en kolay sınavıydı, ilerde anlarsınız, sizinde öyle olcak :)
Ben gibi yarın öss sınavına giricek arkadaşlar varsa başarılar dilerim. Abilerimizde dualarını bizlerden eksik etmezler inşallah :)
Başarılar dilerim
Allah yardımcınız olsun :)
umarım çalıstığınızın ,emeğinizin karsılığını alırsınız..
Öss ye giricek olan herkese başarılar. Allah yardımcınız olsun.
Başarılar hepinize..
sistemin son öss sınavı.. bitti artık öss.
gircek olan herkese başarılar.
allah yardımcımız olsn yarın sabaha :) derece için deil açık öğretim için giriyorm 2.üniversite öss'ne:) umarım yakalıcaz hedefimizi...
başarılar arkadaşlar dikatli çözün :) bende 5sene aradan sonra bi girim dedim bu sene :)
sınava gircek olan arkdaşlar allah gönlünüze göre versin başarılar =)
Allah yardımcınız olsun. Başarılar arkadaşlar her şey gönlünüzce olsun.
olay okunmus pırıncte....en az yarım kılo yıyın oyle gırın...herkese basarılar...ama bu sen zor olcakmıs:D neyı degıstırıyosa?
hepinize basarilar dilerim.Allah yardimciniz olsun...
ALLAH hepimize kolaylık versin herkese basarılar ...
Başarılar...
Öss zevkli ya:D herkese başarılar:)