Bence son kurudugun cümlelerde şaka yapmış olarak görüyorum, çünkü sölediklerin çok anlamsız. Ha kullanılmaz hale getirmek istiyosanda kuzenimle görüş istersen bi oda derece sahibi.Asosyallikle alakası yok eminimki benden daha çok gezerek istedigi yeri çok rahat kazandı. Lütfen ama lütfen bu yazdıklarından dolayı bi özür bekliyorum. Ben kuzenim adına böle bişiyi kabul edemem söliyim.
![]()
yarın sınava girecek tüm gençlere başarılar diliyorum. Allah gönlünüze göre versin okuyun, vatana milete hayırlı olun; dualarım sizinle...
benimde bu bebe gelio aklıma sınav deyınce
http://www.youtube.com/watch?v=mcWt-kgn19k
et giren yere dert girmez.
Sakin korkmayin vs. bu tarz seylere inanmayin ! Kesinlikle KORKUN bu sinavdan.
Basarisiz olursaniz aileniz deli gibi baski yapcak herkes her ne kadar yapmazlar deselerde.
Araba,motor,tatil hayalleriniz suya duscek ..
Hicbir dediginiz yapilmicak.
Sinavda kesinlikle ve kesinlikle bilmediginiz sorulari kafanizdan sallayin(tutma ihtimali her zmn vardir).
Sinavda kopya cekmeye calisin mumkun oldugunca,size yardimi illaki dokuunucaktir.
Tabi ki bunlarin hepsi saka
Basarilar herkese...
(ilk kez gircek olanlar)Sakin olun,sogukkanliligiinizi koruyun,bilmediginiz soruyu kafanizdan sakin sallamayin.Derin birer nefes alin..Sinavdan ciktiginizda yillarin stresi kalkicak ustunuzden o kapidan disari kendinizi attiginizda dunyanin en mutlu kisileri olcaksiniz...Insallah basarili olursunuz.Allah yolunuzu acik etsin.
- K -
________
Dr.Ecu
tüm sınava gireceklere başarılar.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Benim gibi sınava girceklere başarılar
Benım 4. girişim olacak ama durmak yok yola devam dio devletimiz uyguluoz dediklerini.
2 senelik üni bitti bi 4 senelik daha okuyup noktayı koyayım diom ama 30 a kadar yolu var![]()
Hıı bu arada badcat'ın dedıkleri gözüme takıldı.Dediklerinin çoğunda haklı arkadaşım.Mesela polis meslek yüksek okuluna girmek isteyen bi arkadas var sanırsam okurken gözüme çarptı.O arkadasa tavsiyem reklam olmasın ama gitsin körfezin bu sınav için hazırlık programı var ona katılsın.Kazanma şansın %90 hiç abartısız.Adamlar nerden buluolarsa soruları sana bi güzel yalatıolar.Sen napıosun bi ton ter döküyosun.Geçmiş senelerde Ben 2 kere girdim o sınava 1.si öylesine ama 2. sınavımda daha önceki senelerde cıkmayan 4-5 tane genel kültür sorusu çıkmıştı.Sınavdan önce arkadaşım ki kendisi cemaatten olur bana bunların çıkacagını söylediğinde gülmüştüm ama adamlar 2010 dünya kupasının nerde düzenleneceği gibi soruları sormuşlar
Hadi biz erkekler neysede kızların çogu takip etmıo bu tür faaliyetleri.Diceksinizki yaran var gocunuyon evet öyle.Lise diploması 4.60 olan ben o sınavı 2 kere girip kazanamadım ama 2.90 lık adam 1 girişte kazandı. Adeletmi bu :S
Herkeze başarılar arkadaşlar![]()
bnle aynı sınıfta giricek arkadaşlara sabır diliyorum![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)