amcamın oglu da tıp kazanmış ailede en kotu okul bitiren ben oldum bu durumda![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Pmyo da bu sene istenen puan 205.Pmyo ve pomem de polis memuru olarak başlarsın.Pomem in farkı 4 yıllık üniversite mezunlarının kpss puanı spor sınavı ve mülakatla alınıyor olması meslekte derece farkı oluyo sonuçta ikiside polis memuru pek fark yok.
Komiser yardımcısı olarak başlaman için 245 ham puan alman lazım spor sınavı mülakat ayrıca polis akademisinin yapmış olduğu sınava girmen ve başarılı olman lazım![]()
puanlara değil sıralamaya bakın arkadaslar, Allah yardımcınız olsun
arkadaslar tercih işi nasıl oluyor? eve kitapcık falan gelıyormu?
KA Style
Kuzenim 1116. olmuş. 1 soru daha yapsaymış 800 küsürlü bişey oluyormuş. Koç, Boğaziçi, Sabancı, ODTU, Bilgi Üni, 7Tepe her yere burslu girebiliyor. Ama Cerrahpaşa Tıp Fakultesini istiyormuş. Hayırlısı olsun. Sülaleden yazar, sanatçı, sanayici, müzisyen, tekstilci, hizmet sektörü çalışanı oldu ama hiç doktor olmamıştı. Kuzenimin ablası da Galatasaray Üniversitesini burslu bitirdi ve şu an Fransa'da master yapıyor. Bi kuzenim 2 sene önce Boğaziçi üniversitesinden mezun oldu, Abim keza Uludağ Uni Çeko'dan... Bi ben varım yüz karası. 3 senedir AOF'de 3. sınıfda olmak nasl koyuyor bir bilseniz.
Bu arada bu sınava kaç kişi girmişti yahu. 1116.lık gayet iyi gibi dimi
Edit: 1 milyon 451 kişi girmiş.
Loading World's Best Magazine...
tekstile göre avantajlı onda sizinle hem fikirim. ama arkadaşın aldığı puanı ben şu an almış olsaydım eczacılık hatta gemi kaptanlığı filan seçerdim
makine vs seviyorsan yaz bencede ilgin varsa istediğin işi yaparsın severek daha yararlı olursun
körler sağırlar
mekatronik ısrarla tawsiye ederim...hem makine hem elektrik elektronik.. en son bu sene sardığım bölümdü ama mütercim tercümanlık yazıcam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)