hazır konu açılmışken başka nerelerde var otomotiv bölümü ? bakmıştım ama hacettepeden başka bi yerde bulamamıştım
www.honda-tech.com
hem aynı paraya gelir bütün masraflar dahil hemde yurtdışında okumuş olursunuz. TR ye dönünce TR de okuyanlardan kaç sıfır önde olacağınızı siz düşünün..
Uluslararası Lojistik Öğrencisiyim ben Okan Unide
nerdeyse ilk lojistigi acan unilerden 1 tanesidir busene ilk lojistik mezunları verildi ...kısmet uzatmasaydık bende olucaktım
bolum güzel 1-2 sınıf zaten cogu derslerin ortak bütün bolumlerle diger senelerde farklı zevlkli derslerin olucak bunu nası depolarım ne sekilde yaparım ne sekilde biryönden biryöne tasırım en kısa zamanda en ucuz maliyetle tarzında atış serbest yetenegine kalmıs bundan sonrasıvs vs istersen dahada detay msnden anlatırım
1881 - 193∞
Odtü mezunu olmak sana sağlam bir etiket kazandırır. Aç kalmazsın.
Ama şu ki.
4 sene hatta hazırlıkta bile insanı insanlıktan çıkaracak kadar çok çalıştırıyorlar. Sosyalleşmek lüks oluyor. Dahası hacettepede çift dil hazırlık var ve makina ve otomotiv olamk üzere çift diploma veriyorlar. Orada ilk yazılan dönemde okuyan bi abi ile görüşüyorum. artık bölüm oturdu diyor. Zorlanmadan keyfine baka baka okur işine girersin diyor.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...pt=odtu+makine
Buada odtü hakkında yazılanları okuyunca insan bi daha düşünmüyor değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)