olaya bak ya vay şerefsiz...
geçmiş olsun...insallah en yakın zamanda bulursunuz hem motoru hem şerefsizi...
abilerim motoru dün gece sokullu hürriyet caddesinde şans eseri kız arkadaşım görmüş ve haber verdi dedi böyle böyle motoru soktular araya diye bende hemen atladım ve gittim tek basıma sonra abimlere aklıma kim geldiyse haber verdim POLİS hariç ve salak herif motorun direksiyonunu kitlememiş acıktı bende motoru ordan cıkardım ve iterek aşagıya dogru indirdim o an abimler geldi ve yürüyerek ordaki bakkalın oralarda dolanıyorduk adam yeni gelmişti motor sıcacıktı gercekten ve işin komik kısmı hırsızın malını çaldık düşünün ve toplandık gelsinler diye ama kimse gelemedi daha sonra dikmenin mafya kılıklı adamlarını toplamışlar ve motoru calanı arıyorlarmıştı emniyete gittik suc duyurusunda bulunmak icin vs vs ama adamların dedikleri şey şu an dikmende mac sevincinden çatışma cıkmış bugun gidin yarın gelin sonra gelin dedi ve dumur olduk kaldık neyse motoru sagsalim kapalı garaja koyduk arkadasımızın ve orda yatıyor şu an adamların tanıdıklarıyla konustuk ve dikmende bu işi yaptıklarını daha sonra motoru bi kamyonetin arkasına atıp götürüp bazen parcalattırıp bazende şaşi nosunu degiştirip piyasa fiyatının altına 125 cc lik motor fiyatına sattıgını ögrendik ama bizimkini sevgilisine hava atmak icin calmış... adamların dikmende karargah gibi evleri var airbrush yaptıkları biryer ve orda kesin olarak çalıntı 3 4 motor bulunuyor evde.. allahın sevdigi kuluymuş ki dün o kadar adamı ararken o da motoru arıyordu karşılaşmadık eger karşılaşsaydık olacakları tahmin bile edermiyordum.. şimdi herkes o ALİ ÖZCAN ı ankara dışına cıkar diye uyarıyor benden söylemesi arabanıza motorunuza cok dikkat edin abilerim ve uyarın herkesi.. çok şaşırıyorum polis böyle bir insana sesini cıkarmıyor savuşturuyor olayları yook böyle bir dünya gercekten..
abi herşeyi geçtim polisin tutumunu göreceksin yaa cekip vurası geliyor insanın şaka maka gelmiş mactan sonra olay var gelemeyiz diyor yaa sanki evimde tv bozuldu ona cagırıyorum ben seni gelde tamir et diye ankaranın canına tak etmiş bir insanı elimizle yerini gösteriyoruz bugun gidin yarın gelin diyor xS
amin gercekten cok zor ve üzücü birşey..
belkide 5 dk geç gitsem ben oraya motoru birdaha bulamazdık
çok değişik bi olay yahu... geçmiş olsun
ilk postta şaşırdım biraz..
motoru bulduğunuz yer adamın evi mi ? yani ben olsam sadece motoru alıp gitmezdm geri dönerdi mutlaka beklerdim.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
VALLA sevinsekmi üzülsekmi anlamdım ama motrunuzu bulmanıza sevindim ne yazıkki ülkemizde hırsızın sizdeen daha fazla artısı var yapıcak bir şey pek yok geçmiş olsun ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
dün gece 3 4 motor sesi duydum cama çıkıp bakmadım onlar sizdiniz galiba dikmende öyle mafya kılıklı adam çok. kardes adamı buluruz dikmendeyse arkadaslara bi soralım.
1 2 saate yakın bekledik dikmende turladık cıksınlar karşımız adiye ama gelmediler... gelseler gercekten olacakları kendiside cok iyi biliyordu.. rpm moto ya götürüp onu lifte gererdik ama.. bu seferlik ucuz yırttı..
valla gece 3 motorla geldik biz buldugumuzda onlarda 2 motorla geziyorlardı gsx r 600 2001 model mavi beyazla arkasında sarışın bir bayan.. ve 99 model kırmızı beyaz siyah bir r6 vardı onlarda en son gördügümde
adam dikmende hürriyet caddesinin orda murtaza bakkal mı ne varmıs oralarda takılıyormus o binada kız arkadası varmıs falan filan.. dün tuncay toptaş mı öyle birisini cagırmışlar..
kardeşim cok sevindim..hayırlısı olsun artık daha dıkkat edersin dime
Çok geçmiş olsun, sevindim bulunduğuna...
Bir polis olayı da benden; Yıldız da çiçekçinin önünden müşterinin arabası çalınıyor ve polis'i arıyorlar. Polis her zaman ki gibi vurdum duymaz tavırlarda. Sonra biraz münakaşadan sonra biraz tehdit ediyorlar ve abartmıyorum araç çalındıktan 25 dakika sonra TRT'nin kavşağında anahtarı üzerinde çalışır halde terk edilmiş bulunuyor. Yorum sizin![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)