bende daralmıstım bir ara.. subat icin 2 kere dilekce gondermiştim ama kabul etmediler.. ki benimde yaklasık 4 senelik tecilim vardı... simdi tecil bitti agustos diyorlar.. hayırlısı... tertip cok![]()
bende daralmıstım bir ara.. subat icin 2 kere dilekce gondermiştim ama kabul etmediler.. ki benimde yaklasık 4 senelik tecilim vardı... simdi tecil bitti agustos diyorlar.. hayırlısı... tertip cok![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Tek tip askerlik ne zaman?
Buyrun;
http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/S...e zaman&ver=95
Eveeet..Şimdi ankaraya bir belge göndericem..Bi kağıt verdiler..Fakat şöyle birşey yazıyor.
Askerlik Karar Maddesi : 28.Mad. A Grubu ARIZALI
Dövme var vücudumda..Ondan denmiştir de..Ne gibi bir işleme tabii tutulucam acaba..Direk yedik arızalı damgasını![]()
bu yüzden dövme yaptırmıorum işte gerçi sorun olmayacaktır rahat ol
bu cümle küçük arızaları tanımlar. örneğin boy-kilo oranı, kilo fazlalığı ya da eksikliği gibi. a grubu arızalılar tekrar tabibe görünür. önemli bir sorun yoksa, tam sağlamlarla bir farkları yoktur. yedek subay olmalarına engel değildir. fakat a grubu için, komando almak isteyenler çifte tabibe görünme ya da askeri hastanenin başhekimine görünme gibi zorunluluklarla karşılaşır. konu ile ilgili daha geniş bilgi için yargıtay'ın web sitesine başvurun.
diyo..Dövmeyle alakası yokmuş yani..![]()
www.honda-tech.com
ya bişi dıyımmı dovme kılo bunları burdan konuşmak cok gereksız olur gercekten gıttıgın yere gore muamele yapıyorlar oyle ınsanla gordum adam kemık erımesı gecırıyor hala askerde gozu cok az goruyor hala askerde parmak kopmus dıkılmıs hala askerde ....dovme felan öyle sorun deıl kıloya gelıncede gıt zayıfla gel dıyor![]()
www.honda-tech.com
Sen dövme yaptırmak istiyorsan bence git gel öyle yaptır..Benim arkadaşım gitti..Kendisi dövmeci..Ve çokta iyi yapar..Sol kol , sağ kol yukarıdan aşağıya kadar dolu..Sırtı dolu..Ve askerliğini hiç sıkıntı yaşamadan geçirmiş..Ama olurda kıl birisine denk gelirsin..Sorun çıkartabilir..Askerden sonra yaptır derim..
Ps : Yaptırmadan önce çok düşün..Çünkü artık sürekli seninle beraber olucak..Topraktan başka hiçbirşey silemez![]()
konuyu baştan sona okudum. gidecek olan herkese hayırlı teskereler.
"barutçu" arkadaşım erken sevk dilekçesi verip gidemeyen yok demiş. ben canlı bir örneğiyim ne yazık kiAnkaraya şubeme her türlü dilekçe yazmam rağmen askere alınma tarihim en yakın celp dönemine değiştiremedim.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Cidden ilk defa duydum. Birde geçen sayfada başka bir arkadaşımız yazmış.
Bana dedikleri erken sevklerde 1. kriter doğum tarihi. Ben 83 doğumluyum şimdi 90lılar gidecek askere. Yani benim erken sevk onların önüne geçecek. Ama 79luler askere giderken sen 83 lü olarak erken sevk verdiysen gidememiş olabilirsinAnlamadım açıkcası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)