User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
74 sonuçtan 58 ile 74 arası

Konu: Tecil hakkını iptal etme dilekçesi

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende daralmıstım bir ara.. subat icin 2 kere dilekce gondermiştim ama kabul etmediler.. ki benimde yaklasık 4 senelik tecilim vardı... simdi tecil bitti agustos diyorlar.. hayırlısı... tertip cok
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bugün dilekçemi verdim 1 temmuz da belli olur dediler bakalım ne olucak..

BKaya35i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek tip askerlik ne zaman?

Buyrun;

http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/S...e zaman&ver=95

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eveeet..Şimdi ankaraya bir belge göndericem..Bi kağıt verdiler..Fakat şöyle birşey yazıyor.

Askerlik Karar Maddesi : 28.Mad. A Grubu ARIZALI

Dövme var vücudumda..Ondan denmiştir de..Ne gibi bir işleme tabii tutulucam acaba..Direk yedik arızalı damgasını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Up up up..ARIZALI ne demek

nightkids_han
    Misafir
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eveeet..Şimdi ankaraya bir belge göndericem..Bi kağıt verdiler..Fakat şöyle birşey yazıyor.

Askerlik Karar Maddesi : 28.Mad. A Grubu ARIZALI

Dövme var vücudumda..Ondan denmiştir de..Ne gibi bir işleme tabii tutulucam acaba..Direk yedik arızalı damgasını
    hmmm ne kadar döwme war vücudunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nightkids_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmmm ne kadar döwme war vücudunda
    Öyle arızalı olacak kadar yok ya..Sol kolumun iç kısmında 15 cm civarı kadar birşey var..

nightkids_han
    Misafir
    bu yüzden dövme yaptırmıorum işte gerçi sorun olmayacaktır rahat ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu cümle küçük arızaları tanımlar. örneğin boy-kilo oranı, kilo fazlalığı ya da eksikliği gibi. a grubu arızalılar tekrar tabibe görünür. önemli bir sorun yoksa, tam sağlamlarla bir farkları yoktur. yedek subay olmalarına engel değildir. fakat a grubu için, komando almak isteyenler çifte tabibe görünme ya da askeri hastanenin başhekimine görünme gibi zorunluluklarla karşılaşır. konu ile ilgili daha geniş bilgi için yargıtay'ın web sitesine başvurun.

diyo..Dövmeyle alakası yokmuş yani..

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yüzden dövme yaptırmıorum işte gerçi sorun olmayacaktır rahat ol
    dovme sorun deıl cok sadece RDM HASTASI DEYIP GECIYOSUN BAZILARINA SILAH VERMIYORLAR ÖYLE İŞTE AMA HERYERDE BAKMIYOALR KOLUNDA VARSA YADA GOGSUNDE BENDE BACAGIMDA VARDI BI SIKINTI OLUSMADI GORMEDILER TABI DAHA COK FAÇAYA BAKIYOLAR
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

nightkids_han
    Misafir
    bu cümle küçük arızaları tanımlar. örneğin boy-kilo oranı, kilo fazlalığı ya da eksikliği gibi. a grubu arızalılar tekrar tabibe görünür. önemli bir sorun yoksa, tam sağlamlarla bir farkları yoktur. yedek subay olmalarına engel değildir. fakat a grubu için, komando almak isteyenler çifte tabibe görünme ya da askeri hastanenin başhekimine görünme gibi zorunluluklarla karşılaşır. konu ile ilgili daha geniş bilgi için yargıtay'ın web sitesine başvurun.

diyo..Dövmeyle alakası yokmuş yani..
    anlayamadım yani kilon fazla weya az diyemi bu durum olmuş bide şey sorayım
    muaynene weya tecir etttirmek için gittiğinde dövme ile ilgili sorun yaşadınmı?

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bişi dıyımmı dovme kılo bunları burdan konuşmak cok gereksız olur gercekten gıttıgın yere gore muamele yapıyorlar oyle ınsanla gordum adam kemık erımesı gecırıyor hala askerde gozu cok az goruyor hala askerde parmak kopmus dıkılmıs hala askerde ....dovme felan öyle sorun deıl kıloya gelıncede gıt zayıfla gel dıyor
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlayamadım yani kilon fazla weya az diyemi bu durum olmuş bide şey sorayım
    muaynene weya tecir etttirmek için gittiğinde dövme ile ilgili sorun yaşadınmı?
    Yok kardeşim hiç sorun yaşamadım..Zaten öyle soyma işlemi falan yapılmamıştı..Gittim..3-4 tane doktorun yanına uğradım..1-2 soru sordular..Bitti..

Kilo : 55 Boy : 1.74 miş..O yüzden sanırım..Birde sigara kullandığım için böyle birşey denmiş..

Sen dövme yaptırmak istiyorsan bence git gel öyle yaptır..Benim arkadaşım gitti..Kendisi dövmeci..Ve çokta iyi yapar..Sol kol , sağ kol yukarıdan aşağıya kadar dolu..Sırtı dolu..Ve askerliğini hiç sıkıntı yaşamadan geçirmiş..Ama olurda kıl birisine denk gelirsin..Sorun çıkartabilir..Askerden sonra yaptır derim..

Ps : Yaptırmadan önce çok düşün..Çünkü artık sürekli seninle beraber olucak..Topraktan başka hiçbirşey silemez

nightkids_han
    Misafir
    Yok kardeşim hiç sorun yaşamadım..Zaten öyle soyma işlemi falan yapılmamıştı..Gittim..3-4 tane doktorun yanına uğradım..1-2 soru sordular..Bitti..

Kilo : 55 Boy : 1.74 miş..O yüzden sanırım..Birde sigara kullandığım için böyle birşey denmiş..

Sen dövme yaptırmak istiyorsan bence git gel öyle yaptır..Benim arkadaşım gitti..Kendisi dövmeci..Ve çokta iyi yapar..Sol kol , sağ kol yukarıdan aşağıya kadar dolu..Sırtı dolu..Ve askerliğini hiç sıkıntı yaşamadan geçirmiş..Ama olurda kıl birisine denk gelirsin..Sorun çıkartabilir..Askerden sonra yaptır derim..

Ps : Yaptırmadan önce çok düşün..Çünkü artık sürekli seninle beraber olucak..Topraktan başka hiçbirşey silemez
    sildirebiliyor bea ! 2 senede topluyor kendini cilt gerçide olsun e birazda yakıyormuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sildirebiliyor bea ! 2 senede topluyor kendini cilt gerçide olsun e birazda yakıyormuş
    Lazerle sildirdiğin zaman derin yanıyor..Zaten başka bir silme yöntemi yok Derin yanıyor..Bu bir..İkincisi yanık izleri oluşuyor..Bu iki..Üç ve son olarak..Kolunun o kısmını koparmadığın! veya kazımadığın! sürece mutlaka ve mutlaka altlarda bir iz kalıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu baştan sona okudum. gidecek olan herkese hayırlı teskereler.
    "barutçu" arkadaşım erken sevk dilekçesi verip gidemeyen yok demiş. ben canlı bir örneğiyim ne yazık ki Ankaraya şubeme her türlü dilekçe yazmam rağmen askere alınma tarihim en yakın celp dönemine değiştiremedim.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı remus01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu baştan sona okudum. gidecek olan herkese hayırlı teskereler.
    "barutçu" arkadaşım erken sevk dilekçesi verip gidemeyen yok demiş. ben canlı bir örneğiyim ne yazık ki Ankaraya şubeme her türlü dilekçe yazmam rağmen askere alınma tarihim en yakın celp dönemine değiştiremedim.
    Cidden ilk defa duydum. Birde geçen sayfada başka bir arkadaşımız yazmış.

Bana dedikleri erken sevklerde 1. kriter doğum tarihi. Ben 83 doğumluyum şimdi 90lılar gidecek askere. Yani benim erken sevk onların önüne geçecek. Ama 79luler askere giderken sen 83 lü olarak erken sevk verdiysen gidememiş olabilirsin Anlamadım açıkcası.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)