Konuyu görünce bi Ae86´m olduğu aklıma geldi.. auahuahua :hehe:
Printable View
Konuyu görünce bi Ae86´m olduğu aklıma geldi.. auahuahua :hehe:
Abi sınav dolayısıyla (YGS) son bi kaç aydır görmüyorum bile...
Ondan önce motoru orjinal parçalarla topladık ayarları vs. tamamlandı, şu an rodajda.
Yaza ufak ufak hareketlenmeler başlar. :)
Son hali. 3-4 ay önce ;
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2284833_n.jpg
cgty toplasın ankara caddelerini yan yan dolaşacaz ahahhaha :D:D
satiosan aldim
yolla toola arabayi
Tuul arabayı aldırsana burdan yoksa benmi getireyim?
assagidan inceden kesio , cek yildizdaki evin kapaliya ugrastirma adami :D
Az toplanmışı da var isteyene, Burak abi´nin sedanı alıcam auhauahu :hehe:
Burak satıyosan biliyosun ilk transfer opsiyonu bende. :)
Bu araç bi ara motor istiyordu. Motoru 4A-CE hali yani karbüratörlü hali ile satmıştı sahibi. 2008 sonları 2009 başı gibi bişeydi. 4.000 tl ye ilan yayınlamıştı. Nakit para vardı almaya niyetlenmiştim bu aracı. Sonra başka sorunlar çıktı elimizdeki nakit başka yere gitti. Hala kafamı kurcalamıyor değil yani bu Levin olayı :)) Sene sonuna doğru Ya bi VTİ alırım yada ölü yada diri bi levin alıp baştan yaratırım :))
Satılık motoru kaportası derli toplu ae86 mevcuttu müracaatlar özel mesaj :D:D
Birde şunu sormak isterim. Flood gibi olcak ama, Topici baştan sona okudum. Bu Toyota nın meşhur 4A-GE motoru 4 silindir 20v değilmi. Topic icerisinde 16v diye zikredilmiş ama. Benim bir yanlışım mı var. Yoksa doğru bildiğimiz yanlışların peşindemiyiz:) Şimdi tekrar araştırdım 4A-GE nin hem 16v hem 20v olanı varmış. 20v olanından türkiyede hiç varmı acaba?
evın onunde vardı bugun sordum 8 kagıt ıstedı dayı yaslı amca tum parcaları japonyadan getrttım dedı bıan *** oldum:P:D
Bendim ilanı veren. 4500TL istiodum o zamanlar. Mâl ettiğim paranın altında bi fiyattı.
Aldığım zaman gözümde çok büyümüştü işleri. Satıp Vti ya da Si alıcaktım.
Kafama göre araba bulamadığımdan, artı çevremdekilerin gazıyla vazgeçtim. Pişman değilim, iyi ki satmamışım. :)
Bir kaç haftaya kaportasının ufak tefek işleri var rütuş isteyen. Onları da hallettikten sonra, görsel iyileştirmelere giricem inşallah yavaş yavaş. :)
Bende artık tekrar Para biriktiriyorum :) Biraz nakitim olsun Dediğim gibi ya VTİ alırım yada bi ae86 Levin alır ona yeniden hayat veririm. Krby diye bi tosba filmi vardı. O film aklıma geldi şimdi:) Birde bu 20 Valf 4A-GE motorunu swaplamanın maliyeti ne kadardır. İllaki araştırmışsınızdır:)
Çok pis kafama takıldı artık bu levin olayı. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak.. Birde 16V 4A-GE nin gideri Hangi araçla emsal gösterebiliriz. Zannedersem bu aşağıdaki video senin aracın videosu. Drag da s13 ve 3.28 e kafa çıkartmış aracın. Allah nazarlardan saklasın çok güzel bir gideri var aracın. Sadece Ben motor ve Genel bazda Emsalini merak ediyorum bu aracın düz de veya drag da..
http://www.facebook.com/video/video....subj=606430544
mustafa gördügünde yazar ama benim bildigim kadarıyla egzantrikleride stage1 motoruda baştan toplandı cidden cok keyifli beni korkutan bir araba sahibi gibi ciğerli :D