Bu araç bi ara motor istiyordu. Motoru 4A-CE hali yani karbüratörlü hali ile satmıştı sahibi. 2008 sonları 2009 başı gibi bişeydi. 4.000 tl ye ilan yayınlamıştı. Nakit para vardı almaya niyetlenmiştim bu aracı. Sonra başka sorunlar çıktı elimizdeki nakit başka yere gitti. Hala kafamı kurcalamıyor değil yani bu Levin olayı) Sene sonuna doğru Ya bi VTİ alırım yada ölü yada diri bi levin alıp baştan yaratırım
)
Birde şunu sormak isterim. Flood gibi olcak ama, Topici baştan sona okudum. Bu Toyota nın meşhur 4A-GE motoru 4 silindir 20v değilmi. Topic icerisinde 16v diye zikredilmiş ama. Benim bir yanlışım mı var. Yoksa doğru bildiğimiz yanlışların peşindemiyizŞimdi tekrar araştırdım 4A-GE nin hem 16v hem 20v olanı varmış. 20v olanından türkiyede hiç varmı acaba?
evın onunde vardı bugun sordum 8 kagıt ıstedı dayı yaslı amca tum parcaları japonyadan getrttım dedı bıan *** oldum:P![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Bendim ilanı veren. 4500TL istiodum o zamanlar. Mâl ettiğim paranın altında bi fiyattı.
Aldığım zaman gözümde çok büyümüştü işleri. Satıp Vti ya da Si alıcaktım.
Kafama göre araba bulamadığımdan, artı çevremdekilerin gazıyla vazgeçtim. Pişman değilim, iyi ki satmamışım.
Bir kaç haftaya kaportasının ufak tefek işleri var rütuş isteyen. Onları da hallettikten sonra, görsel iyileştirmelere giricem inşallah yavaş yavaş.![]()
Bende artık tekrar Para biriktiriyorumBiraz nakitim olsun Dediğim gibi ya VTİ alırım yada bi ae86 Levin alır ona yeniden hayat veririm. Krby diye bi tosba filmi vardı. O film aklıma geldi şimdi
Birde bu 20 Valf 4A-GE motorunu swaplamanın maliyeti ne kadardır. İllaki araştırmışsınızdır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)