Ben bir depo ile 500 km gidiyorum şehir içi dışı karışık.
cem bir ara ulaşırmısın bana , nedir senin benimle bu sıkıntın onu bir konuşalım abi .. ben anlamıyorum her yerde bana bulduğun araba ile ilgili yorumlar yapıyorsun ... ben sağda solda diyormuyum , sizin bu AE86 nick li arkadaş ben arabayı ilk aldığım gün daha parasını yeni vermişken test sürüşüne çıktı ve arabayı yanlicam diye kamyonun altına sokuyordu diye? niye rencide ediyorsun beni?
http://www.sahibinden.com/turkiye_de...XQQdisplayitem
bana fake gibi geldi xD
"cem bir ara ulaşırmısın bana , nedir senin benimle bu sıkıntın onu bir konuşalım abi .. ben anlamıyorum her yerde bana bulduğun araba ile ilgili yorumlar yapıyorsun ... ben sağda solda diyormuyum , sizin bu AE86 nick li arkadaş ben arabayı ilk aldığım gün daha parasını yeni vermişken test sürüşüne çıktı ve arabayı yanlicam diye kamyonun altına sokuyordu diye? niye rencide ediyorsun beni?"
Benim seninle bir sıkıntım ve konuşucak birşeyimde yok....
o zaman söylemlerinde dikkat et lütfen .... hala konuşuyormuşsun benim arabam ile ilgili. lütfen abi , sağda solda ne adımı al ağzına ne de arabamla ilgili yorum yap .. serenceye sor bakalım efe neden sattı o arabayı ... anlatsın sana
Ae yi sattığın zaman sitem etmiştim o kadar adını ağzıma almayalı çok sene oldu rahat ol neden sattığın umurum değil ama böyle birşey yapacağını bilseydim kime alacağımı çok iyi bilirdim bende rencide olmaman için bazı şeyleri yazmıyorum neyse geçmiş geçmişte kaldı konuşmanın anlamı yok...
işten atıldım , kredi borcum 3 ay birikti , 7 kilo verdim sıkıntıdan arabayı satmayacağım diye . ama artık sonunda boynuma kadar geldi ve ağlaya ağlaya verdim arabayı ..
neymiş rencide olmak için yazmadığın... zamanında yeterince rencide oldum ben .. kredi notum düştü o ae86 yüzünden s13 alırken ne zorluklar çektim kendimi toparladıktan sonra..
bunlardan haberin yok tabi.. neyse
NUC benim eski arabamdır arkadaşlar. 2007 haziran ayında sitedeki gariban nickli arkadaşa satmıştım o da murat diye birisine sattı göztepede .. ben verdiğimde siyah değildi metalik gri idi.
ya burda niye tartışıyınuz beylerkonuyuda bilmiyok spawnda bi ae vardı onu ae86 istedi ama spawn o ara çok sıkıştı sattı aracını ae86 da buna içerledi bu mudur olay
![]()
hayır muştu . bana arabayı izmirden cem buldu .. ama bana verdiği içn pişman olmuş , çünkü ben sıkıştım ve mecburiyetten satmak zorunda kaldım ,
kıymet bilicek başkası alsaymış.. sanki kendisi verdi parasını.. haspinallah.
ara konuşalım diyorumö aramıyorsun .. halledelim ne varsa olgun insanlar gibi.. sıkıntın nedir yani .
ya gözünüzü sevim kıçı kırık capon şahinleri için üzmeyin birbirinizi.
tamam nesli tükenmekte olan bi varlığı diriltmeye çalışıyosunuz ama kalp kırmaya değer mi yaw![]()
tamamen katılıyorum .. ben kimseyi barışmaya çağırmıyorum , ama içinde ae86 geçen her konuda '' nuc u ben buldum , keşke bulmayaydım , ellerim kırılsaydı efeye vermeseydim , yazık oldu arabaya '' diye cümler görünce insanın canı sıkılıyor gerçekten ...
ben arabaya gözüm gibi baktım ama sattığım adamlar pek de üzerine titremediler .
Son kez yazıyorum bu konuda bir daha cevap vermeyeceyim bende biliyorum 4 tekerlek bir direksiyon ama benim derdim aşağıda yazılanlar ...
Ben sana o kadar orjinal bir ae buldum ki koltukları bile fabrikadan çıkmış gibi tertemizdi.3.000 liraya aldın aradan 2 hafta geçmedi abi satıcam dedin Serkana alalım dedik gece yarısı serkanı arayıp abi çok sıkıştım deyip 7.000 liraya satmaya kalktın ayıptır bu ne demek burda yazmak istemiyorum.Efe koltukları değişelim dedim para bile vericektim vermedin o güzel koltuklar çöpe atıldı yazık günahtır.Hangi arada arbaya 4.000 tl masraf yaptın ? Bize desen abi 3.000 aldım ama ıvır zıvır 4.000 lirayı buldu desen tamam diyicez ama sen dediğim gibi 7.000 liraya ittirmeye kalktın ben bunu hiç bir zaman hazmedemiyicem bu yüzden senden ne dost olur ne arkadaş... Önceki mesajlarımda yazdığım gibi senin gibi bir insanı yoksaydım değil adını anmayı....
hafta sonra satıcam mı dedim ... peki abi peki ... cevap yazıcaktım ama o kadar desteksiz atıyorsun ki yazamıyorum üstüne bişeyler.. hadi sana iyi günler..
toyotatını ae86 ya benzer bır modelı daha var nette aradım bulamadım.. önü aynı ae86 arkası benzemıyor gecen gun onumden gectı arada denk gelıyorum cook temız bır arac yaslı bır amca kullanıyor ..acaba modelı nedır.......??? Hatta panda serısınde oldugu gbı sıyah serıtlerı var.... jant modelıde ae ıle aynı...
Bundan 2 ay once dershanenın onunde park halınde kırmızı bır ae gorup ıncelemıstım....Cama not bırakıp arac sahıbıyle konusmadıgım ıcın cook pısmanım....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)