Biben göremedım Ahmet abı su ae'yı![]()
Konuyu hortlatayim, izmirde satilik 6000e bir tane var. Broadway farli olan.
Aracin resimleri okdi, sahibini aradim, sadece sag kapida pas var, onu da yaptirdim, muayenesini yaptirip satarim dedi, 5000e telefonda anlastik, dedigin gibi ise aldim dedim. İcini sordum, goguste catlak var sadece dedi.
Atladik ucaga, muayene istasyonunda bulustuk, sahibi 1 saat sonra geldi, araci gorunce sok gecirdim. Tavani yamuk ve kazali , hatta sunroof gecirmisler duzeltemeyince. Sol orta direk icten curumus, yan kapilarin alti hep curuk , yan sag arka cam yapma, arka cam yapma. Camurluk icleri , motor ici hep curuk. Arabanin da gogsunun birakin catlagi, gogus yerinden cikacak gibi.
Araba berbat durumda, adama cikistim, ortagim zor tuttu beni.
Eger bakmayi dusunuyorsaniz, dolmus parasi bile verip gidip bakmayin, paraniza ve zamaniniza yazik.
abi sen beğenmeyince fiyat yükseltmiş galiba 7.000 TL olmuş fiyatı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03692018/detay
gecenlerde suadiye tarafinda gordum bi ae86![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Arkadaslar 500 lira verilmezco araca. Bide sahibi saf rolune yatti, lafina guvenip gittik, popomuza baka baka donduk
Ben daha once 1 ae86 , 1 de lexus is200u sorma gafletinde bulundum, ikisi de elimden gitti, o yuzden artik kimseye araba sormuyorum, yanlis anlama Mertcigim beni...
2011 yazında arkadaşın tamponu boyatmak için konyada meram sanayide boyacıya gitmiştik aracı yaparken inceden muhabbet geçti. gri 85-86 (tam hatırlamıyorum) toyota vardı bende dedi. Şöyle mi böyle mi derken aracın ae86 olduğunu çıkardık. Satmadan önce bir zaman binmiş. Zamanında kimse yüzüne bakmıyordu benim aracın sonra birden geldiler aldılar gittiler demişti.
Ae86 ları ben de çok severim ama 3-4 sene evvele kadar kimse yüzüne bakmazdı bunların. (Genel olarak konuşuyorum yoksa evvelinde ilgilenenler olduğunu hatta forumdan olduklarını biliyorum)
Tokyo drift le patlayan Drift merakı mı? Initial d mi? hangisi bu araçları populer etti acaba?
arka bagaj kapagı
sag kapı
sol kapı
sag cam
arka bagaj camı
sag ve sol dikiz aynaları ilgilenenlere kacırmasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)