Çok Yakın Bir Arkadşımda Var Ae86 Tanıyanlar Vardır Belki Kadir Tuncer Araç Bağlanmıştı Kışın Kurtardık Ve Şimdi Yeni Motor Yapılıyo Aracı Yakında Bomba Gibi Bir Araç Olarak Çıkıcak![]()
Çok Yakın Bir Arkadşımda Var Ae86 Tanıyanlar Vardır Belki Kadir Tuncer Araç Bağlanmıştı Kışın Kurtardık Ve Şimdi Yeni Motor Yapılıyo Aracı Yakında Bomba Gibi Bir Araç Olarak Çıkıcak![]()
şu an elimde resim yok. Yarın fırsat bulursam çekmeye çalışacağım. Araba erdemli ilçesinde ben tarsustayım. Yakında olanlar erdemlide görebilir arabayı.
Araçla ilgili bilgiler:
Araba bakım için göğsü ve taban sökülmüş (halıflex) toplanmamış.
Arka çamurluğun kaynağa ihtiyacı var.
Yağ pompası arızalı değişmeşi lazım.
arka stop lambaları dış kapağı yok.
sinyal lambaları camı yok.
şaşe ve tavan sağlam.
Arabanın fiyatı pazarlıksız 4000 tl. Dünüşürseniz görüşürüzsünüz. Arkadaş birkaç ay daha satamazsa kendisi toparlayacak.
İyi günler..
Aracın resmini çekip info@abarthturkey.com adresine mail atabilirmisin ciddi alıcıyım. Mersinden ankaraya tırla aracı getirtebilirim.
hoba , ae86lar hayata dönüyor , eee hangi dağa çıkıyoruz drift için geceleri![]()
Ayrıca arkadaşım aracın motoruna 2000 tl civarı masraf ettiğini söyledi. Motorda yağ pompası harici bir sorun yok yani. Yağ pompası ve muayenesi yapılırsa hemen binilebilecek bir araba.
Alican yarın arabanın bulunduğu ilçeye gideceğim fotoğraf çekebilirsem pazar veya pazartesi paylaşırım. Özellikle fotoğraflanmasını istediğiniz bir bölüm varsa söyleyin.
tool araba benim değil zaten pazarlığını yapamam da arkadaşta pazarlık yapmaz. Masrafı çok. 2binlira yaptığı masrafı bile karşılamaz..
valla resimler gelsinde bakalım anlatılana göre tool un verdiği rakam mantıklı ufak tefek denilen eksikler dünya tutuyor..
ae86 ları bukadar özel kılan nedir ?
muhteşem bir denge
hafif gövde
inanılmaz zevkli yol tutuş karakteri
drift için en uygun , en ucuz , en yetenekli araç
initial-D adlı animasyon
drift'in babası keiichi tsuchiya ' nın şahsi tercihi
ülkemizde pek fazla örneği olmasa da efsane 4ag-e motor
vs..
vs..
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
mustu valla motor ve sase disinda bisey yok birde yag pompasi bozmus belki yatak ve krankta isticek hadi bunlarin hicbiri yok diyelim, temiz diyelim. stop sinyal nerden baksan 200 dolar. yeni camurluk yapilcak kaynak boya derken 300de o tutsa. geriye kalan doseme ve elektrik isleri ne kadar tutarki??
Experience is what you get when you don't get what you want.
resimlere göre yorum yapmak daha iyi olur aslında ama anlatılana göre orta halli bir kaporta boya işçiliği 1500 lira gidi olur tabi çok fazla çürük yoksa motoru iyiymiş sadece yağ pompası arızalıymış sanırım öyleyse pompa en kötü 400-500 lira falandır diye düşünüyorum benim asıl sıkıntım farı sinyali döşemelerdeki eksiklikler falan çünkü bunları burda bulmak zor yurtdışı yapacaksın neye kaça gelecek muamma o yüzden her şey fotolarda bitiyor he belki boyası temizdir sadece çamurlukta işlem ve lokal boya ile maliyet çok düşer dediğin gibi 150 lira boya 100 lirada kaportacı alır olur biter aracı binmek için toplayacaksan muhakkak elektrik tesisatını elden geçirmen lazım türkiye şartlarında bu işlem sıradan bir elektrikçi için bile 250-300 liradır ki yatan araba Kadir tuncerin arabanın kablolarını fareler yemişti en basitikoltukları sağlam ise sadece ön ve arka koltukları 2-3. kalite deri yada kumaş kaplatırsan 500-600 lira verirsin ama içinde inşallah eksiği gediği yoktur.Velhasıl kelam
o arabanın binilecek pozisyona gelmesi için her harükarda yapılacak masrafın 2000-2500 TL nin üstünde olacağını düşünerek bir fiyata alınması gerekir.
Fotolar bi gelsinde benimde merak ettiğimde onlar stopları kırıkmıs vs vs bilinecek duruma gelmesi için boyatmak şart anladığım kadarı ile resimler geldiğinde belli olacaktır birde yağ pompası satan bi arkadas vardı sanırım forumda. o şekilde halledilir eksikleri.Elektrik tesisatına gelince ben yaparım o işlemibakalım arabanın fotosunu merakla bekliyorum
En basıtı
Bir aynanın maliyeti 150TL
Far sinyal panjur setı 550$ + Kargo
Arka Stoplar 200-400$ arası + kargo
iç eksiklerden bahsetmiyorum bile![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)