User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: 207GT Sorgusu

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anildogru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarık merhaba burağın aracı bu Araçla ilgili olumsuz birşey söylemem durumu çok iyidir.Ben de de 207 gt vardı sattım.Burağın araçta tr yapılan ilk arabalardan oldukça bakımlı ve titiz kullanılmış oldugunu biliyorum.Ancak her ihtimale karşı sana önerilerim var..

1) chip i kim yapmışsa ona gidip araçla ilgili bilgi al !
    2) aracın ön takımına mutlaka baktır..
    3) kavrama ve motor tertibatını gozden gecır bildigim kadarıyla kazası boyası yok..

Maslakta baktırmak ıstıyorsan bir yere kuzenlerım yardımcı olurlar sana,Karadağlar otomotiv var Orası bizim..Eksiksiz bi check up yaparız dostum... ha birde hangı yetkılı servise gidiyo onu öğren ve arayıp sor araçla ilgili bilgi al

önemli:::: Mutlaka sor 2.vıtes dıslısını garantısı bıtmeden degıstırtmıs mı? Bunlarda hastalık 1 den 2 ye yuksek devırde gecerken cartlama yapıyo..garantıden degısıp yenı versıyon dıslı koyuyolar...Bunu sor senı cok sınırlendırebılır ve malıyetı yuksek bı işlemdir... Boşa masraf yapmanı ıstemem..
    Cok tesekkur ederim Anil, not aldim dediklerini.. Servisi bulamazsam, yerini ogrenmek icin yarin ararim seni..

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TuningPeugeot'tan biliyorum aracı benimde görüşlerim olumlu yönde. Türkiye'deki ilk yapılan GT'lerden sanırım Lunatic Red die aratırsan çıkar her yerde

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun artık
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagolun.. Yarin sanayideki kisimda bir sikinti cikmazsa cikista bir de 4.Levent'teki Peugeot Efe'ye ugramayi dusunuyorum, yetkili servis kayitlarina oradan ulasabiliriz herhalde..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Netten takip ettiğim kadarı ile sahibi çok titiz ve bizler gibi ilgili birisi.Fotoğraf çekimleride Merter Power fm garage'da yapılmıştı bi sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

anildogru
    Misafir
    Tarık naptın dostum..gitmişsin bizimkilerin yanına ben bugun mahkemedeydım ilgilendiler dime...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)