bende 2G kullandım hiç bir sorunum olmadı..üzerinde yanlış hatırlamıyorsam 2.2 sürü yüklüydü..
İphone 3g ile 2g arasındaki fark nedir?Birde bu dışardan getirilen iphone larda kırdırma olayı yapılabiliyo mu?
ya burda ucuz amerikada pahali olması lazım kardesim gayri sarfi milli hasıla diye bisey var adamların geliri bizimkinin 10 milsli ama malları bizden 10 misli ucuza alıyorlar hak mı bu simdi![]()
uff ya ne yapsam şaşırdım ,
0'ını yine sordum adamlar sözleşmeli olan için 18 aylık 1900 TL'Leri buluyor yaw
Arkadaşlar size kötü haber verio gibi olucam ama,geçenlerde Posta gazetesinde okuduğum habere göre Ağustos sonunda Iphone 3Gs geliyor ve video kaydı yapabiliosunuz daha hızlı (eskisinden yani 3G'den 3 kat hızlı) ve inanmıyacaksınız ama satış fiyatı 453 TL.'ye denk gelen Euro bazında satılacak ve 3G'ler 153 TL.'ye düşecekmiş.Yeni Iphone alan arkadaşlara ve alıcak olanlara duyurulur.Eğer isterseniz haberi gazeteden kesip yükleyedebilirim....Ama güzel telefon walla,kullanımıda çok kolay bence.
[SIGPIC][/SIGPIC]
apple uygun 1 b.. wermez TR'de inanmıyorum
ole bi dunya yok99$ a alamıyosun zaten o fiyatlar gel al git fiyatı değil sözleşmeli alma fiyatları..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)