yol geniş ve düz ama şehir içi transit yoluna benziyo, bence o nedenle 50 ye düşürmüşler. saçma gözüksede bence yerinde eğer düşündüğüm gibiyse. ztn %30 hız aşımı var, 65 km de ideal ora için![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
evet %10 da ne olacak ki. 55 e var mısınız yani
ben bugün artık ne olur ne olmaz diye 70-80 civarı gideyim dedim ama ı ıh olmuyor olamıyor max 30 saniye dayanıyor benim bünye. yemişim ben böyle radarı.
Hız aşımı %10 ancak takdir o ilin emniyet amirinin elinde oluyor diye biliyorum :/ Bende 2 gündür kasıyorum ama 70 ile gitmek bile zor gerçekten![]()
bu gece bi arkadaşım kameralı radar war dedi yolda bende korktum geçmedim 90ı.. ama hiçbi araba da geçmiyodu düğün konvoyu gibi 3 şeritte arabalar yanyana geldim ewe.. doğrumu hakkaten :S
bugun sanayidebi sira sohbet imkani buldugum bi trafik polısınden bazi radarlari ogrendim
bastan baslayalim paylasimdir. sonucda
1. istanbul yolu jandarmanın oldugu yer ( kamerali)
2. istanbul yolu hava muzesi gecince benzınlıkler icindesieana marka arac( ankaraya gelis yonu)
3. bilkent koprusu alti gidis gelis
4. konya yolu cesme duragi gidis gelis(rampada ki cepdede oluyomus)
5.dogukent caddesi gidis gelis(mamak tarafi sanirm tam bilmiorum
6yozgat bulvari
7.celal bayar bulvari etiler ordu evi onu
genel saat olarak 10-12 14-16 arasi dedi ama belli olmazburalarda dikkat
amerika gibi olcaz, nissan gtr lar muscle karlar 30 mille gidiyo, patinaj çekince polis takılıyor peşine![]()
Built to fall....
cezalar şimdi gelse iyi 3-4 ay sonra geliyo bize
turan güneş bulvarında emniyetin önünde (bulvar üzerinde 3 şeritte ayrı ayrı) 19 aydır kameralı radar var![]()
bu eskişehir yolunda radardan daha cok sinirime giden bi durum var..
oda yeşil alan sulaması :@
arabayı yeni yıkatıyorum çayyolu tarafına gitmeye korkuyorum
araba leş gibi oluyo,yollar tamamiyle ıslak özellikle akşam vakitlerinde.
tabi artı olarak kuru ve sıcak zeminden bi anda ıslak zemine sert bi geçişinde yol açabilecegi tehlıkeler tartısılmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)