Eylülde büte girip tek dersimi verip mezun olduğumda, kasımda askere gitme şansım var mı? Şubeye diplomaylamı gitmelimiyim yoksa diplomayı beklemeden gitsemde olur mu?
Hemen alırlar mı yoksa bekletirler mi?
Eylülde büte girip tek dersimi verip mezun olduğumda, kasımda askere gitme şansım var mı? Şubeye diplomaylamı gitmelimiyim yoksa diplomayı beklemeden gitsemde olur mu?
Hemen alırlar mı yoksa bekletirler mi?
bankacılık ve sigortacılık 1. sınıfım, 3 dersten büt e kaldım bende...
genel muhasebe
davranıs bilimi
hukuka giriş
2. sınıf a gecmek icin kac dersi vermek gerekiyor?
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Maximum 2 ders borçlu geçebilirsin 1 üst sınıfa. Yani bütte 3 dersten en az 1 ini vermen şart
nisan celbine kalırsın, çünkü büt sonuçları ekimde açıklanıyor ve diplomanı kasıma doğru alıyorsun, ben aralık celbinde gitmiştim ve askerlik kararımı eylülün ilk haftasında aldırdım. kararı aldırırkende diploman gerekiyor maalesef.
bu arada nisan ve ağustosta gitmenide tavsiye etmem, sıcaklarda yürüyüş kararı saymak hiç çekilmez, bir yıl bekle ve 2010 aralıkta git, tabi özel bir engelin veya hemen gitmeni gerektirmeyecek bir sebebin yoksa![]()
hayır her ders için ayrı ayrıdır, çünkü her ders 30 soru olmuyor, 27 soru olan var 30'dan fazla olan var. ama genelde kural bozulmaz.
30 ise her şıktan 6 tane vardır
26 ise 4 şıktan 5 tane vardır, bitanesinden 6 tane.
Kontrol için riskli ama verimli bir yöntem, asıl kullanım amacı kalan 1-2 sorunuzu sallarken... Sayınız ve az şıkkı olanı atınız![]()
ben 3. sınıfta maliyet muhasebesi finalinden 100 almıştım bu yöntemle, bir soruda takılmıştım ve bu sayede yanlış cevabımı buldum, 2006 yılı maliyet finali, aöf arşivinden bakarsanız çok kebap bir maliyet finali olduğunu fark edeceksinizdir![]()
2250 - İktisat teorisi 33 42 - 39 K
3160 - İdare hukuku 83 43 - 55 G
3163 - Sosyal politika 53 70 - 65 G
3164 - ÇAalışma ekonomisi 50 67 - 62 G
3165 - İş hukuku 69 69 - 69 G
3166 - Sosyal güvenlik hukuku 50 63 - 59 G
3167 - Finansal yönetim 53 53 - 53 G
3216 - Yabancı dil 97 97 - 97 G
inşallah alttan kalan dersimi verirsem dörde geçicem çok çalışmam lazım çooooooooook
Bütte gecer not almak dersı gecmek ıcın yeterlımı yoksa ıkı sınavın ortalamsıyla büt sonucunu alıp ıkıyemı boluolar???
inş bölmüyolardır yoksa askere gıderım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)