sondurum ne zubeyir nasil gidiyo
kreatın degerı bugun ıtıbarı ıle 3.5 lara dustu normal degerıne gledıgınde herhalde taburcu ederler.birde potasyum eksıgı var bıraz onu dengelemeye calısıyolar.yarın sabah bır daha dıalıze gırıcek sonra gırmez herhade artık daha.çok sukur normale dönmeye başladı yakında eskısı gıbı olur inşallah.adam gitti geldi resmen
bugüb babamı çok şükür taburcu ettik eskisi gibi oldu sonunda.braz serumlardan dolayı ayakları davul gıbı o kadaroda gecer yaknda inşallah.yardımlarınız vede verdıgınız bılgıler ıcın tesekkurler arkadaşlar
![]()
valla o hastahanede kalmaktan kurtuldum bı yandan ona sevnıyorum.bı yandan babam ıı lestı cok sukur .rahatladım bayagı.
evet cok sukur dun eve getırdık suan rahat .atlattı yane.dıalızede artık gırmıcek.
yanlız burdan butu narkadaşlara seslenıyorum bu hastalık kusma vede ıshal sonucu asırı su kaybından oldu. ve bu ıshal aşırı su kaybı cok fazla yaygın etrafta vırus var .bır cok arkadasım.akrabam ıshal vede kusma teshısı ıle su sıralar serum yedı. doktorda tedavi gordu o yuzden amandır dıkkat edelım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)