bunu kendim yaptım.demir aksam ve kaynak malzemeleri 70 ytl, hurdacıdan grammer koltuk 20 ytl, deri kaplama 80 ytl. Toplam 170 ytl ye mal oldu. Kdv dahil![]()
![]()
bunu kendim yaptım.demir aksam ve kaynak malzemeleri 70 ytl, hurdacıdan grammer koltuk 20 ytl, deri kaplama 80 ytl. Toplam 170 ytl ye mal oldu. Kdv dahil![]()
![]()
sonunda yapip ona gore fiyat cikaran biri oldusagolun..
seat box'in etiket fiyatini 650'ye cekmisler yuh..
http://www.sahibinden.com/formula_1_...XQQdisplayitem
Hocam sen nasıl 20 lira ya koltuk buldun bilmiyorum da ben bostanci oto sanayini dolastim 250 liranın altında koltuk bulamadım.Bir ikincisi seatbox da direksiyon mesafesi,pedal mesafesi ve vites mesafesi ayarlanabilir sabit degil.Ve birsey daha var G25 direksiyon hayvan gibi agir titresim deli gibi sallıyor bence cok uzun yapmissin mesafeyi lambur lumbur oynar o sistem titresimi acarsan.
Hocam sen nasıl 20 lira ya koltuk buldun bilmiyorum da ben bostanci oto sanayini dolastim 250 liranın altında koltuk bulamadım.Bir ikincisi seatbox da direksiyon mesafesi,pedal mesafesi ve vites mesafesi ayarlanabilir sabit degil.Ve birsey daha var G25 direksiyon hayvan gibi agir titresim deli gibi sallıyor bence cok uzun yapmissin mesafeyi lambur lumbur oynar o sistem titresimi acarsan.
Stormrain malzemenin distribitörü heralde
arkadas güzelce yapmıs orayada koymus fiatlarınıda acıklamıs niye yalan solesınkı,bence dogrudur ve aradaki fiyat ucurumuda goz onunde bulundurulursa gayette güzel görünüyo.
grammer koltugun dosemesini sokuk yirtik pirtik sagda solda atilmis hurdacilardan bulursun 20ye 50ye...
sahibinden'deki ilani veren kullanicinin adi da stormrain.. ayni sahis sanirim..
ben en cok bunu sevdım. ama kendınde yaptırabılırsın rahatlıkla bence burda bı yerde
http://www.cne-rs.com/gallery/simulator/img_9997.jpg
Simülatör fiyatları
Playseats,X-Wisher Racing firmalarının 800 liranın altında değil.
Böyle fiyatların olduğu bir ortamda ki bu ürünü yapan firma hali hazırda argesine devam ederken.Bence yapılan işi küçümsemek yanlış olur diye düşünüyorum.
Bir ürün yapmak ile bin ürün yapmak arasında bir fark var arkadaşlar.
Bin ürünü yaparken insan gücüne.makinaya,enerjiye,reklama ve kirasını ödeyeceğiniz
bir yere ihtiyaç duyarsınız.
Ve şundan emin olun ki seri üretimde bu ürünün fiyatı gerekli talepleri görünce çok güzel yerlere gelecektir.
Hayalimiz hepimizin evinde bu sistemin olması ve evimizden birbirimizle yarışmamız.
Bunu çabalayan bir anlayış varsa , eleştirileri doğru yapıp üreticiye yön vermektir.
Önemli olan değeri katmaktır.değeri düşürmek değil...
hakiki deri değil zaten, plastik menşeili
hurdacıdan alınma koltuk, izmir 2. sanayide. Dikkatli bakarsanız koltuğun, direksiyonun yükseklik ve derinlik ayarları mevcuttur. Titreşime gelince, benim koltuğu 2 kişi kaldıramıyor.Yapması çok basit.
hocam seri üretime geçen bir firma sattığı ürün başına düşen maliyeti düşürüyor demektir artırıyor değil. senin bahsettiğin sabit masraflar. veya ekonomi dilinde sabit sermaye denir.
+
bizim uyanık firmalar talebii görünce fiyatı artırıyor. firma açısından güzel yerlere geliyor evet.
N2O4-spec
Merhaba arkadaşlar,
kendime simülasyon koltuğu araştırırken bu forumdaki başlığı fark ettim ve bir bilgi vermek istedim. Şu an piyasada yeni bir ürün daha var ve bence muhteşem, kendime bir tane aldım ve mükemmel bir hissiyatı var, hatta ben ful set istedim, özel sipariş üzerine 2+1 ses sistemli, G27 direksiyonlu ve titreşimli koltuklu olanından aldım, özelliklerini burada anlatmaya vaktim yok ama en azından bir link vereyim, tüm detaylar orada var Playstation Master Bostancı , sanırım Seat Master olarak sahibindende de ilanları olması lazım. Ben bu abileri Playstation Cafeden tanıyorum, hem PS cafe işletiyorlar hemde bu koltuktan yapıyorlar.
İyi eğlenceler
ne gerek boyle paralara![]()
koltuk bulunduktan sonraki maliyeti 50tl lik demir başka birşey yok![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)