www.honda-tech.com
@dgn 9 unu 10una bağlayan gece epey bir uykusuz kalcaz gibi geliyor bana. İnşallah güzel haberlerle güneşi doğdururuz
@gökan şimdi gidecekler 89/3 ve 90 lılar.Şaka bir yana 90 yılbaşını hatırlıyorum
(Doğum 83)
@MUGENPOWE® boy kaç? KG + 30 koyuyorlar üstüne. Birde 1 yıl tecilin varsa (kilodan dolayı) daha bir yardımcı olurlar die tahmin ediyorum. Sonuçta askere gitmek istiyorsun.
Diğer arkadaşlardanda allah razı olsun, kazasız belasız vatani görevimizi tamamlar
geliriz inşallah.
Askere gidecek tüm arkadaşlara hayırlı teskereler.
hayırlısıyla gidip gelin, bizim sonuçlar 9'unu 10'una bağlayan gece saat 00.41'de açıklandı, öyle de şahane bir ortamdaydım kalabalıkbi ara aklılma geldi, sonuçlar açıklanmışmıdır diye, Diyarbakır İl Jandarmayı görünce bildiğin içine kaçtı herşey
Ama şimdi silvan, lice, kulp, hani, kısacası Diyarbakırı gezdiğim için çok mutluyum, çok güzel arkadaşlıklar edindim, kıymetini bilin, son diyeceğim budur, hadi hayırlı tezkereler![]()
Sağolasın mono inşallah
Bu arada giderken yanında ne götürmüştün?
İnternette çok fazla bilgi var biliyorum ama çoğu birşey götürme kantinde mevcut diyor sence?
www.honda-tech.com
biz aralıkta gittiğimiz için şanslıydık, mesela ben 8 çift tshirt ve don aldım :=) ve 5.5 ayı bunlarla geçirdim, hergün değiştiriyordum ve haftalık olarak yıkıyordum, ve ilk günden son güne kadar o 8 tane tshirt'ü giydim, bazı arkadaşlarım giyip atıyorlardı, ama ben çorap dahi atmadım, yani bu sana kalmış bişiy, çünkü yazın gidiyorsunuz ve çok terleyeceksiniz.
bunun dışında, traş köpüğü vs. filan hepsi orada var zaten, ister bavula at, ister yanında götür.
Biz jandarma olduğumuz için kırmızı-lacivert eşofman verildi. Ve fakat benim boy 1.96, kilo da 100 olduğu için o eşofmanlar bana olmadı, hemen kargoyla evden kırmızı-lacivert karışımı bir eşofman getirttimYine oradan verdikleri spor ayakkabılar da olmamıştı, 45'e kadar vardı, ben 48 giyiyordum. Bunun gibi kendi fiziğimden kaynaklanan sorunlar yaşadım
Ama eğer normal insan ebatlarındaysan sorun olmaz, hiçbir şey almadan, çantasız bile gitsen emin ol TSK sana bakıyor
![]()
Ama en önemlisi, Sim kart'ını yanına al, ve düzgün bir yerine saklaSakın korkma, size hiç bir şekilde tutanak tutmazlar, biz acemi birliğinde bile kullandık, zaten o tuvalette çekilen videodan görmüşsündür, çok rahattık o konu
![]()
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)