kkk.tsk.mil.tr de aciklanicak. 00-30gibi aciklanir diyorlar...
kkk.tsk.mil.tr de aciklanicak. 00-30gibi aciklanir diyorlar...
http://pertem.kkk.tsk.mil.tr/yedeksu...ayNoArama.aspx
Bu sayfadan açıklanacak...
24'de muhtemelen kilitlenmiş olacak gene.
00:30 gibi yerlerimizi yavaş yavaş öğreniriz die tahmin ediyorum.
yedeksubay siniflandirma sonucu linki o. yani kisada uzunda ordan ögrenicek.
yarın telekomdan aile kart alın konuştuğunuz ev telefonuna yazılsın orda uğraşmazsınız kartla falan
gittiğiniz yerde esnaf sizi yoluncak kaz olarak gördüğü böyle uygulamalar yapılıyor kandırılma ve kazıklanma olmaması için
birde boyuna asılan cüzdan yerine lastikli bele takılanlardan alırsanız daha kullanışlı olur aslında 2sinede gerek yok parana sahip çıkmasını bilmiyorsan 2side fayda etmez
kısa donemler genelde kogusta ve farklı durumlarda hep beraberdır ben zannetmıyorum kısa donemelr ıcınde hırsızlık olduguna bızde olmadı sahsen uzunlardan ayrı olucaksınız egıtımınız yemegınız merk etmeyın yanı![]()
www.honda-tech.com
ben 550 ytl para biriktirip geldimkarakoldan dışarı hiç çıkmadık, 162.50 ytl maaşımız vardı, er maaşı + g.doğu tazminatı + dış karakol tazminatı
sadece ayda bir karton sigara alıyordum çoğu zaman fazla bile geliyordu, her ay 100 kaat atmıştım kenara
![]()
O gittiğiniz yere hatta bölüğe göre bile değişir. hiç bir yerde standart bir uygulama yoktur.ama yanınıza fazla para almamaya çalışın,banka hesabınız varsa orda tutun çarşıya çıktıkça gerekli miktarda çekersiniz. Herkese şimdiden hayırlı teskereler olsun. 325.dönem Asteğmen olarak biletlerimiz gelsin artık![]()
komutan söker gerekirse![]()
o ayrı konu zatendeçogu komutan bizim burda içtiği için sorun olmuyo.Ben izin veriyorum askerlerime içmememe rağmen..
askeriye ve deli hastaneleri sigara yasagi kapsami disinda![]()
www.honda-tech.com