www.honda-tech.com
Deniz Er Eğitim Alayı komutanımız Sayın Albay Sualp KESER çok nadide ve saygıdeğer birisi. 4000+ kişi arasından herhangi bir ayrım yapmadan kişisel sorunlarınızla bile ilgilenebilecek, gereğinde ailelerimizle bile irtibata geçebilen yüksek karakter sahibi ve anlayışlı bir insan.
- Eğitimlerimiz çok ağır olmayan ancak askerliğin temelini tam anlamıyla öğrenebileceğimiz nitelikte eğitimlerdi.
- Deniz Alayı sosyal faaliyetler açısından çok güzel bir düzeyde. Lig tvde yayınlanan maçların büyük kısmını projeksiyon vasıtasıyla dev ekranda izleme olanağına sahiptik. Ayrıca bunun yanında güncel sinema filmlerinin haftasonları gösterimi mevcuttu. Son olarakta 25 günlük süre içerisinde 2 kez mahalli sanatçılardan oluşan konser çalışması ve tiyatro çalışması mevcuttu. Bu imkanların çoğu eğitim alayında mümkün olmadığını düşünüyorum.
- Banyo, yemek, barınma, kantin ihtiyaçları konusunda kalabalıktan kaynaklanan ufak sorunlar yaşanabiliyordu. Ancak komutanımızın bu sorunlar hakkında geleceğe yönelik birçok çalışması mevcut.
- Yemek konusundaki sıkıntı yemeklerden değil kalabalıktan saatlerce sıralarda beklemekten kaynaklanıyor. Aşhane ve kamara dediğimiz yemek dağıtım bölgesi oldukça temiz. Ve yemeklerde birçok yere göre oldukça güzel. 25 günün 25 gününde etsiz yemeğin çıkmadığı bir gün dahi geçmedi. Buna çok şaşırmıştım. Hergün et yemeği çıkması beklemediğim bir durumdu.
- Yemekhanelerde musluklardan çay akması bir efsane değil tamamen gerçek bir olay. İlk gördüğümde bende çok şaşırdım ancak bu gerçekti ve şaşırtıcı olduğu kadarda güzeldi. 4000 kişinin ihtiyaçlarını karşılanması ancak bu şekilde karşılanabilirdi sanırım. Tabi bu durum sadece haftanın bazı günleri kahvaltıda mümkündü.
- Sıcaklara gelince arkadaşlar gerçekten sıcağın kralını burada gördüm. Bu iklim şartlarında iskenderunda askerlik yapmak büyük eziyete dönüşebiliyor. Ama zamanla bunada adapte olabiliyorsunuz. Sıcaklarla yakınlığı olmayanlar için büyük bir sıkıntı olarak düşünüyorum.
- Dağıtımlarda kısa dönemde olsa uzun dönemde olsa %90lık kısım birlikten ayrılıyor ve trnin çeşitli yerlerine tertipleniyor. En çok asker alan iller ise sırasıyla İstanbul , İzmit ve Muğla. Diğer gidebileceğiniz muhtemel yerler ise İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Çanakkale, Yalova, Bartın, Zonguldak
Bütün tertiplerime hayırlı tezkereler diliyor saygılar sunuyorum.
alıntıdır
www.honda-tech.com
acemilik yaptığı yerde kalmıyormu kd'ler
Koray; bizim Erdemi bilirsin belki Evrensel den.. O da gecen sene bu dönem denizci olarak gitti.. Acemiligini İskendurunda yaptı,sonra Kocaeli ne yolladılar.. İskenderundaki tek sıkıntısı sıcaktı..
Kocaelinde giydikleri kıyafetlerin düz acık yesil bi rengi vardı.. Sadece kışın,hava soguk diye bot giymişlerdi.. Onun dısında bot giymemişlerdi..
butun gıden arkadaslara kazasıs belasıs teskereler dılıorm bekleyın aralıkta alt dewrenız olarak gelıorm =)
hadı hayırlı yolculuklar kuzenı hakkarıye gonderdık 4 tehepınız allaha emanet olun
www.honda-tech.com
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
manısa alaşehır ıyıdır 4. boluk egıtımı agırdır bıraz dıgerlerı normal
her acemı bırlıgı sıvılden gelen adama zor gelıcektır ama
usta bırlıgınde arkadaslarımın anlattıgı acemı bırlıklerıne gore 10 numara alaşehır
sıneması var aksamları yemeklerı sıvıl fırma yapıyor ıyıydı
kantınde her şey var ne ararsan
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)