User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
96 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 106 GTi & Honda Sİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet uu...ben snn ne dmk ıstedıını anladım lafım kesınlıkle ve kesınlıkle sana deil....ama 12 milyarlık 106 yı aldımı ben başına nelerın gelecegını yani neler neler gelecegini adım gibi biliyorum..ama faberge nın sana demek ıstedıgı yani sonuçta arabanın bi piyasası olur bızım arabanın piyasası 10 dan 18 19 a kadar...ama yani şimdi ben 56 direksiz şavrole almıyorum ki klasık sınıfına gırsın paha bicilemesn...sonuçta bu arabanın bugun sıfırı bile olsa emin ol 25 milyarı geçemezdi

Keçke görseydik o günleri

Başkan tanışalım ankaraya geldiğimizde tunalı hilmide çay içelim ordan bp ye geçelim olmazmı ?

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok gusel olur Allah kısmet ederse ama ben tunalı ya gelemıyorum ehliyetim yok (alkolden vermiştim 4 ay önce) besevler bp deyim hergun bi 15 20 kişi oralardayız tabiki beklerim ...

sıfırı olsa yemin ederim alırdım
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen roz 54ü bahçellide gördüm maşallah cok güzel duruyo yozgat bulvarında oturuyorum zaten cuma geceleeri de geliyosunuz galiba ?

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geliyodum ama gel gel artık yoruldum ztaen ne zmn gitsem bi ben yarışıyorum arabayı üzmeye çok gerek yok dıye dusunuyorum..bahcelı besevler tarafında arkadaş ortamım gece gunduz o taraflardaym..
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araçlar hakkında bilgisi olan yokmu yavv

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uçuk derken ?

Ben 106 gti kullanıcısıyım ve elimde piyasada yok denecek bir aracım var,fiyat olarak 20 küsür istiyorum ama piyasayı baz alırken anlam veremiyorum piyasa patates olan soğan olan turşusu bile olmayacak 106 lardan baz alınıyor sonra araçlarını kullanmaya bile kıyamayan kulanıcılar çok istiyor oluyor buna biraz üzülüyorum.

Soruya gelince sarı 98 modelde yok komple boya olmuş olsa bile kazalıdır araç benim için fark etmez dersen hayırlısı olsun.Keyifle binemez gti dan soğursun hiç gerek yok 3 lira daha fazla ver temiz bir 106 ya bin.

Honda de en ufak bir bilgim yok ama inan bugün ciddi anlamda almayı düşündügüm bir araç...
    98 model 106 Gti a 20 küsürmu istiyorsunuz ?
    (yanlış anlaşılmasın 98 model vtec e 20 kusur mu istiyorsunuz ? gibi bir soru bu)

11 yaşında bir 106GTi'ın 20 bin küsür YTL edebliceğini mi dşünüyorsunuz ? sıfır boyasız ve MaX 1000 km de ise ozman bu laflarımın hepsini çöpe atın ama eyer bu kriterlere sahip değilse 11 yaşında klasik fiyatı istiyorsunuz ? Piyasaya cıktığı gun bayisindeki satış fiyatını biliyormusunuz ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    98 model 106 Gti a 20 küsürmu istiyorsunuz ?
    (yanlış anlaşılmasın 98 model vtec e 20 kusur mu istiyorsunuz ? gibi bir soru bu)

11 yaşında bir 106GTi'ın 20 bin küsür YTL edebliceğini mi dşünüyorsunuz ? sıfır boyasız ve MaX 1000 km de ise ozman bu laflarımın hepsini çöpe atın ama eyer bu kriterlere sahip değilse 11 yaşında klasik fiyatı istiyorsunuz ? Piyasaya cıktığı gun bayisindeki satış fiyatını biliyormusunuz ?
    2001 model boyasız sarı 106 gti. Cem Arslan'ın eski 34 H 2024 plakalı aracı. Körfez pisti 57 sn. Hatırlamışsındır.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gümüş hondaya geçen biz baktık sol kapı sol ön çamurluk işlemli ve km is çok falza eger b eyaz olsaydı ama alınırdı 106 yıda bence hiç düşünme başka bi 106 bak...

sabri_si
    Misafir
    bence arkadaşın yaşı itibarı ile bu 2 arabada biraz hızlı hele 106 epey hızlı si dada frenaj sıksıntısı çekersin bence şimdilerde daha rafine daha güvenli bi araba al biraz tecrübe kazan sonuçta bu arabaların kazasızı yok denecek kadar az 18 yaşındayım ama tecrübeliyim dersen bilemem ben çok küçük yaşlarda araba kullanmaya başladım ama si ı durdurmak mesele hele ıslakta

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neye göre karar verdin ?
    Şimdi bu arabanın sıfırı ne kadardı vaktinde 4milyar falandı sanırım. Arkadaşımın sıfır 106gti faturası hala duruyor 3,800tl. Arabanın sıfır olduğunu varsayarak %700 devülasyon olsa 21milyar eder. Senin istediğin rakam. Sonuç olarak Tr'de ne %700 devülasyon oldu ne de senin aracın sıfır. Anlatabildim umarım. Kaldıki bu tar hesaplara gerek yok 106gti suyunu sıksan 20lira etmez bu benim görüşüm. Sonuç olarak sen en iyisi o paralara satmaya dvm et konu dağılmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin görüşüne saygı duyuyoruz.98 model v-tecler 20-25 arasında ediyor ise 2001 hatasız boyasız 106 gti 20 milyarı neden etmesin ? Bende faturası yok üstadım orjinal olarak olarak fatura değil araba duruyor,faturadan hesap kitap yapmıyoruz.

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bu arabanın sıfırı ne kadardı vaktinde 4milyar falandı sanırım. Arkadaşımın sıfır 106gti faturası hala duruyor 3,800tl. Arabanın sıfır olduğunu varsayarak %700 devülasyon olsa 21milyar eder. Senin istediğin rakam. Sonuç olarak Tr'de ne %700 devülasyon oldu ne de senin aracın sıfır. Anlatabildim umarım. Kaldıki bu tar hesaplara gerek yok 106gti suyunu sıksan 20lira etmez bu benim görüşüm. Sonuç olarak sen en iyisi o paralara satmaya dvm et konu dağılmasın
    söylediklerin çok mantıklı ama bu arabanın meraklısıysan ve iyi kondisyonda bir gti a binmek istiyorsan bu paraları veriyorsun zaten 13-14 hırpalanmış bi araç alıp toplamaya kalkarsan 20 nin üzerine bile çıkabilirsin ben 1 sene evvel saxo vts sattım 17.000 e adam nakiti getirdi arabayı aldı gitti demekki verenlerde var..

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin görüşüne saygı duyuyoruz.98 model v-tecler 20-25 arasında ediyor ise 2001 hatasız boyasız 106 gti 20 milyarı neden etmesin .sencede mantıklı değilmi ?
    98 model bel altı boyalı aracımı 14.000 tl verdim arkadaşımız olduğu için yoksa o paralara vermeyi kesinlikle düşünmüyordum ki 2001 boyasız araç rahat eder o parayı.

106 gti kupon araç sonuçta böyle temiz araban varsa dilediğin parayı isteyebilirsin haklı olarak...

Birde 106 gti leri netden değil reelde takip edersen daha iyi bir fikir elde edersin ...

Saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylediklerin çok mantıklı ama bu arabanın meraklısıysan ve iyi kondisyonda bir gti a binmek istiyorsan bu paraları veriyorsun zaten 13-14 hırpalanmış bi araç alıp toplamaya kalkarsan 20 nin üzerine bile çıkabilirsin ben 1 sene evvel saxo vts sattım 17.000 e adam nakiti getirdi arabayı aldı gitti demekki verenlerde var..
    Bende geçen gördüm içinde 4 kişi orta şeritte ağır ağı 80 ile gidiyorlardı. Şöyle bir bakıştık sonra sanırım benzini yoktu aynı hızda devam.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende geçen gördüm içinde 4 kişi orta şeritte ağır ağı 80 ile gidiyorlardı. Şöyle bir bakıştık sonra sanırım benzini yoktu aynı hızda devam.
    fazla yaklaşmamak lazım bikaç kişinin üstüne kırmış çok kulaklarım çınladı bu yüzden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazla yaklaşmamak lazım bikaç kişinin üstüne kırmış çok kulaklarım çınladı bu yüzden
    Plakayı verin,bizde görürsek dikkat ederiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terbiye ederiz o zaman bizde. En son öyle bir geçici plakalı A5 terbiyesizlik yaptı bana. Şimdi aracının fiyatı kimbilir kaç lira düşmüştür.
    Schumi.Projects

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Terbiye ederiz o zaman bizde. En son öyle bir geçici plakalı A5 terbiyesizlik yaptı bana. Şimdi aracının fiyatı kimbilir kaç lira düşmüştür.
    nası yani

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi zaten fiyatlarinin dusmemesi gti-vts'lerden sonra yerine gelen araclarin yeteri kadar basarili olmamasi yerini dolduramamasindan kaynaklaniyor birazda bence.ama dedigin gibi 20milyari cok cok yuklu olmadigi surece bencede pek mantikli degil,
    artik gti'larin cogu genelde doguya iteleniyor pardon satiliyor zaten..

http://www.sahibinden.com/yer_ucagi-...XQQdisplayitem

ne 106 alirim nede civic si gidip bi bu araca bakarim o butceyle donanimi ve guvenligi cok daha iyi ve performansida tatmin edicektir
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)