Mutlu yıllar Koraycım![]()
Geç yazabildiğim için öncelikle herkes'den özür dilerim gece çıkınca anca ayılabildim
Bütün mesajları tek tek okudum gerçekten çok mutlu oldum gözlerim doldu.Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim![]()
Hep birlikte sağlıkla,huzurla mutlu yıllara inşallah.
Tekrar hepinize teşekkür ederim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İyice karta kaçmaya başladık![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Doğum günüm için otelcilik camiası toplanmıştı biz zaten 50 kişi falandık.Kız arkadaşım dışında herkes biliyodu zaten olayıÖncesinde ben gidip Al Jamal'de planı programı hazırlamıştım.Tuvalete gidiyorum diyip kayboldum ortalıktan bianda sahneye çıktım herkesi susturdular müziği kestiler ışıklar bana döndü elimde mikrofon ***** cümleyi söyledim yıkıldı ortalık
![]()
Çocuk hemde romantiik.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)