User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
74 sonuçtan 58 ile 74 arası

Konu: NFS carbon

Pugcu_Atakan
    Misafir
    Alıntı Alp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MW'nin %100 save'ini gördüm net'tede..Carbon'un daha %100 save'si düşmedi sanırım

MW %100 save'inin olduğu sayfa : http://www.oyunsitesi.com/hileler/hi...fsmostwantsave
    bi tane buldum ama olmadı

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinal cd carbonmu.. yuh..
    nfs chrome çıksa nası olur acaba

Mrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalaylı cd

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    indirdiğim 4 GB ye acıdım, millet bide orjinal almış . 10 saniye dayanabildim oyuna, LFS den sonra kötü hissettim kendimi resmen, cocuk oyunu gibi. Zaten LFS ye alışınca 1 kere başka şey oynanmıyor...

Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ınanmıcaksınız orjınal oyun aldım. ıcınden cıkan dısc CARBON. abimler yapmış ya...
    keşke bi foto çekseydin abi

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Berbat..

Need For Speed serisi çıktığı her sene bulunduğu döneme damgasını vuran bir oyundu bende sıkı bir nfs takipçisi olarak herzaman alır almaz başına kurulur heyecanla oynar hırs yapardım ama Carbon beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı aslında pekde uğratmadı çünkü bunun sonunun böyle olacağı belliydi.. Aynı Fifa da olduğu gibi.. O zaman rakipleri olmadığından aynı yemeği pişirip pişirip insanların önüne sundular ama Winning Eleven çıkınca etekleri tutuştu EA'in.. Aynı olay NFS için de geçerli olucak ..
    Başka kişilerin yorumlarını bilmiyorum ama ben oyunu aldım tek elimde sigara tek elim klavyede gayet bayık ve sıkkın bir şekilde yarısına yakın yeri arabayı modifiye dahi etmeden geldim daha baştan gözümde düştü oyun. Drift zor çok güzel eğlenceli dediler girince anladımki güzel diyen kişiler driftin ne olduğunu gerçekten bilmiyorlar.. Bir kere need for speed serisinde dikkat ettiğim birşey vardırki oyunlarında gerçekçiliğe yol tutuşa arabanın tepkilerine önem verir.. Carbonda araba havada gidiyor sanki yanlamaya başladığınızda yön tuşları ile arabanın tekerlerini değil arka kısmını sağa sola hareket ettiriyorsunuz siz sağ tarafa viraj alıp arkayı sola doğru yanladığınızda tekerler kendiliğinden kontra vermiş biçimini alıyor ve siz sadece arabanın kıç tarafını hareket ettiriyorsunuz bana çok komik geldi araba odun gibi tamamen gidiyor.. Görüntülere gelince berbat ötesi tamamen bir curcuna rengarenk ışıklar saçma sapan abartılı yansımalar ve iyi bir sistem de bile çalışırken ağır işleyen bir oyun ekranda akıcılık yok.. Arabanın hızlı gidiyormuş efekti sanki sadece arabanın bulunduğu bölgeye yağmur yağıyormuş gibi görünüyor.. Devamlı karanlık akşam gece ve insanın içini bayıyor..
    Benim kanaatimce EA Most Wanted ı Carbondan sonra çıkarsaydı insanlar gelişme var düzeltmişler oyunu falan derlerdi bence sıralamayı yanlış yaptılar hiç geliştiremedin bari aynısını daha opsiyonlarla sun ama Most Wanteddaki gerçekçiliği o güzel görüntüleride mahfetmişler tamamen bir çocuk oyunu atari oynar gibi hissettim kendimi sanırım EA'in kafasındaki düşünce Carbon ile birlikte daha küçük yaştaki kesime eğlenceli bir oyun sunmaktı. Zorlu most wanted serisinde küçük arkadaşların zorlandığını düşünerek onlara gaz kesmeden her virajı dönebilen arabaların olduğu basit ve eğlenceli (kendilerince) bir oyun yapmışlar.. Ama gerçekten uzak ve eğlence adına birşeyler yapmak istiyorsa Midnight Club 3 ün eline su dökemezler.. Gerçekçi olmak istiyorsada LFS'nin..

Elimde olsa gidip bunların hepsini bir bir adamların yüzüne söylemek isterdim Need For Speed Carbon'a 10 üzerinden 2 puan dahi vermem almayın paranıza yazık ..

Unutmadan ekleyeyim Ingilterede arkadaşım 9 pound farkla Collector's Edition almış 9 araba ve 6 map fazlasımı varmış neymiş acaba onda 9 araba 6 map mi fazla yoksa diğer versiyonda 9 araba 6 map mi eksik ? Tamamen isim satıp para kazanır oldular artık haketmiyorlar aynı yemeği pişirip pişirip insanları salak yerine koyup önlerine sunmanın alemi yok.
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten LFS ye alışınca 1 kere başka şey oynanmıyor...
    kesinlikle

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1 .

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Need For Speed serisi çıktığı her sene bulunduğu döneme damgasını vuran bir oyundu bende sıkı bir nfs takipçisi olarak herzaman alır almaz başına kurulur heyecanla oynar hırs yapardım ama Carbon beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı aslında pekde uğratmadı çünkü bunun sonunun böyle olacağı belliydi.. Aynı Fifa da olduğu gibi.. O zaman rakipleri olmadığından aynı yemeği pişirip pişirip insanların önüne sundular ama Winning Eleven çıkınca etekleri tutuştu EA'in.. Aynı olay NFS için de geçerli olucak ..
    Başka kişilerin yorumlarını bilmiyorum ama ben oyunu aldım tek elimde sigara tek elim klavyede gayet bayık ve sıkkın bir şekilde yarısına yakın yeri arabayı modifiye dahi etmeden geldim daha baştan gözümde düştü oyun. Drift zor çok güzel eğlenceli dediler girince anladımki güzel diyen kişiler driftin ne olduğunu gerçekten bilmiyorlar.. Bir kere need for speed serisinde dikkat ettiğim birşey vardırki oyunlarında gerçekçiliğe yol tutuşa arabanın tepkilerine önem verir.. Carbonda araba havada gidiyor sanki yanlamaya başladığınızda yön tuşları ile arabanın tekerlerini değil arka kısmını sağa sola hareket ettiriyorsunuz siz sağ tarafa viraj alıp arkayı sola doğru yanladığınızda tekerler kendiliğinden kontra vermiş biçimini alıyor ve siz sadece arabanın kıç tarafını hareket ettiriyorsunuz bana çok komik geldi araba odun gibi tamamen gidiyor.. Görüntülere gelince berbat ötesi tamamen bir curcuna rengarenk ışıklar saçma sapan abartılı yansımalar ve iyi bir sistem de bile çalışırken ağır işleyen bir oyun ekranda akıcılık yok.. Arabanın hızlı gidiyormuş efekti sanki sadece arabanın bulunduğu bölgeye yağmur yağıyormuş gibi görünüyor.. Devamlı karanlık akşam gece ve insanın içini bayıyor..
    Benim kanaatimce EA Most Wanted ı Carbondan sonra çıkarsaydı insanlar gelişme var düzeltmişler oyunu falan derlerdi bence sıralamayı yanlış yaptılar hiç geliştiremedin bari aynısını daha opsiyonlarla sun ama Most Wanteddaki gerçekçiliği o güzel görüntüleride mahfetmişler tamamen bir çocuk oyunu atari oynar gibi hissettim kendimi sanırım EA'in kafasındaki düşünce Carbon ile birlikte daha küçük yaştaki kesime eğlenceli bir oyun sunmaktı. Zorlu most wanted serisinde küçük arkadaşların zorlandığını düşünerek onlara gaz kesmeden her virajı dönebilen arabaların olduğu basit ve eğlenceli (kendilerince) bir oyun yapmışlar.. Ama gerçekten uzak ve eğlence adına birşeyler yapmak istiyorsa Midnight Club 3 ün eline su dökemezler.. Gerçekçi olmak istiyorsada LFS'nin..

Elimde olsa gidip bunların hepsini bir bir adamların yüzüne söylemek isterdim Need For Speed Carbon'a 10 üzerinden 2 puan dahi vermem almayın paranıza yazık ..

Unutmadan ekleyeyim Ingilterede arkadaşım 9 pound farkla Collector's Edition almış 9 araba ve 6 map fazlasımı varmış neymiş acaba onda 9 araba 6 map mi fazla yoksa diğer versiyonda 9 araba 6 map mi eksik ? Tamamen isim satıp para kazanır oldular artık haketmiyorlar aynı yemeği pişirip pişirip insanları salak yerine koyup önlerine sunmanın alemi yok.

moruk sen ne yazdın ya bı oyun ıcın. okuyamadım kusura bakma. bunu okumak ıcın trıbe gırmek lazım ama auhuahuahuah
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet o öyle oldu biraz Bir oyun icin değilde insanları salak yerine koyup para kazanmalarına sinir oldum seviyordum need for speed serisini soğuttular oyundan
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oyunun %50 si bitti acayip basitti.

Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    carbon'un sevmiyorum...yemin ederim most wanted daha güzel bence...

Sportivo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toca race drive3 oynarken carbonada basladımm
    ikiside otomobill oyunu ama carbon da tam cadde tarzı bir kullanım var yarış bitirmek için sadece gazabasmak yetrli
    ama toca da cizgi bilmeyen kalır bende onu seviyorumm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cadde de her virajı tam gaz alıyoruz zaten demi abi bırakın ya tilt masası gibi oyunları LFS forever

Pugcu_Atakan
    Misafir
    Gt4 oynadıktan sonra carbon oynadım ve aradaki gerçekçilik çok fazla..oyunu hem PC'de hemde PS2'de oynadım ve arada dağlar gibi fark var oha dedim yani hatta PS2 için aldığım oyunu geri verdim şimdi PC'de oynuyorum PS2'de en fazla 5-6 dk dayanabiliryorum ve sabrım taşıyo grafiklerin çok kötü olması beni sinir ediyo oyunun gerçekçiliğinin %50 sini götürüyo...zaten oyundan bi b*k çıkmaz bide grafiği b*k gibi

Mrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forza lfs ve nfs 2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carbonu ben bı halletcem carbonfiberini cıkarcam elimde materyal var sponsor lazım. Ankarada iyi bir corbon fiber ustası aranıyor
    KA Style

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)