geçmiş olsun
Bilgisayar sektörü çok dolandırıcı gördü çok çalıp kaçan gördü. Zamanında PC Gold basit bir Yazıcıoğlu şirketi iken Pentium 166 MMX sistemleri anakart üstündeki jumperlar ile 200 mhz olarak tanıtıp Pentium 200 MMX olarak sattılar. O zamanlar bir işlemcinin 2 kademesi arasındaki fiyat farkı muazzamdı. Olay fark edildiği zaman yer yerinden oynadı. Ama gel görki adamlar şimdi marketler zinciri. Daha neler var bu sektörde ah neler neler.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
intel de bizzat aynısını yapmıştı pentium 75 ile 90 larda mı ne
hemen hemen hiç fark yoktu haha
Built to fall....
mavi nasıl mavi oldu söleyımmı sana mavi nın sahıbı hamza hakan maltepe pazarında cd satardı sene 1998 lerde sonra gokdelene kızılaydakı kucuk buro tarzı bı yer acdı bı kac sene orda öle ıdare ettıkden sonra sehıt adem yavuzdakı yerlerını acdılar bınanın 2 ıncı katında felan fılan derken bı sekılde bısıyler oldu baya bı buyuduler ılk once cukurambar sonra izmit ıstanbul yolu derken bu sekılde buyuduler
gelelım kapanmasına 3 5 aydır zaten maasları duzenlı odemıyordu calısanların 15 gun once felan herkezın hesabına 500 ytl yatırılmıs ve mavının dıger ortagı bı gece malzemelerı tırlara yukleyıp cekıp gıttı pazartesı gunu alacaklıların hepsı malzemesını kurtarmak ıcın gıttı ama cok az sayıda malzeme vardı fırmalara baya bı borcu vardı millet malını kurtarmaya calısıyordu..
et giren yere dert girmez.
Aynen öyle abi..
İzmitte baya bir prestij sağlamıştık,son zamanlarda gelen mallardan anlamıştım ben..
Çok saçma sapan notebooklar,cep telefonları falan geliyordu.Acaba mı ? diye düşünüyorduk ama acabalar gerçeğe döndü bir anda mortingen..
En büyük etkisi,ortağının çekilmesiydi..Çekilince borçlar ikiye katlamış iflas ettiler tabi.
Hamza bey hala duruyor Ankara'da alacaklılarla görüşüyormuş.
Üzüldüm açıkçası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)