valla ben kemerde yaşıyorum daha önce görseydim konuyu yardımcı olurdum olabildiğim kadarı ile..
Antalya çıralı Alican Pansiyon hem siteye üye hemde sözü var site üyelerine indirim yapacak
www.egeturbo.com
Turbo asker
meder in gecelik fiyatları nasıl ? geçen sene mayıs ayında gitmiştim oraya ortam ambiyans baya hoşuma gitmişti
Gittik geldik arkadaşlar sağsalim. 3 saatlik bir dolanma sonucunda Daisy Apart diye bir yerde kaldık 4 kişi günlük 70 TL'ye. Temizdi odası baya yeniydi otel, tavsiye ederim.
3 gün sonra da Ölüdenize Finike, Kaş, Kalkan üzerinden geçtim. Yol muhteşemdi, hatta bir yerde sağda arkedip uçurumdan aşşağı inip denize girdik.Burda da Oran Apart diye bir yerde kaldım 70 TL'ye yine günlük. Otelin bahçesi vs çok güzeldi, sahipleride orada yaşıyolardı heralde. Muhabbet olsun çok iyi insanlardı. Ağaçlarından taze taze koparıp meyve yedirdiler.
Ölüdenize girmek için 12 TL verdim, deniz pislikten geçilmiyordu. Halk plajı olup gelene para verilse bu kadar enteresan tipler toplanamazdı. Gittiğime pişman oldum.
Can senin arabanı gördüm 1 gece Kemer'de.![]()
can kuzenın otelı ıyı ya ben tandııklarımı oraya yolluyorum dımı kuzen![]()
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
15:45 te antalyaya uçucam bende ölmezde sağ kalırsak inşvarmı alanyadan tavsiyeleriniz ?
![]()
Vorsprung Durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)