99 ek spoon carbon ayna fiyatı alabilirmiyim...
benim içinde kıyıda köşede bi yer varsa kaput amarsitörü fiyatı alabilirrmiyim
yaaa arkadaşıda parçacı gibi davranıyozz beee
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/00-01...Q5fAccessories
linkide bu gelirken valizin bir köşesine sokarsan teşekkür ederim
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
abi yardımların için teşekkürler de senin hostes falan olman lazım hepimize yardım edebilmen için![]()
![]()
allah razı olsun![]()
smirnoff ice passion fruit+mountain dew+marlboro no 27+taco bell'den beef chalupas olsa yeter araba stock kalsin
kolay gelsin valiz icinde arkadaslarla onceden konus ve mutlaka gitmeden hava alanina tart sonra 1 gram gecti diye 50 dolardan baslayan fiyatlarla karsilasma![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
VS sitesinden alıp adresine ücretsiz gönderebilirsin çünkü Victorias'ın kıyafet ürünleri (bikini , uyku takımı vs...) sadece sitesinde satılıyor.NewYork'taki mağaza en büyüklerinden ben ona girip buradakilerin istediklerini bulamadığımda sormuştum.Zaten USA içi sanırsam ücretsiz.Arkadaşın adresine gönderirsin o sana getirir.Yani arkadaşta boşuna uğraşmamış olur çünkü dediğim gibi sitedekilerin %80 i magazalarda satılmıyor.
P.S:Ben sırf VS nin torbasını taşımamak için çanta almıştım 25 dolara![]()
![]()
Slm okan öncelikle yardımın için çok teşekkürler benim bi kaç isteğim olucak Bilgileri yazım bulabilirsen almak istiyorum..
2005 SUZUKİ GSX R 600 K5 20.Year limited edition...
Şase no : JS1B2111400100S85
Motor no : N727143830
1) LEFT RIGHT MIRRORS OEM ( SİNYALLI )
2) Stator Engine Cover B ( GSX R YAZILI YAN KAPAK )
3) sterring shock absorber
4) direksiyon alt üst rulmanları
5) Power commander..
Yukarıdakı lıstedekı parçalar ebat olarak kucuk oldugu için sorun olacagını sanmıyorum ama getırme fırsatın olursa cok makbule geçer..Şİimdiden teşekkürler..
arkadaşa çok yüklendik sanırım,
adresini verirsen kapına göndeririz, gelince de iskender ısmarlarız ne dersin![]()
Built to fall....
iyi iyi valla benım sıparısler ozelden yavrum 1 bavul bos bırak bana olm olmadı tıcarete baslıyalım ınceden ahahah![]()
özelden fiyatları yolladım kardeşim...
diger malzemeler için bugun gidicem önceden vermişdim listeyi fiyat çıkarıcakdı işden dolayı pek zamanım olmuyo geç çıkıyroum iş yerinden bugun çalışmıyorum birazdan giderim çıkardıysa fiyatları diger parçalarıda kim neyi istediyse özelden yollarım....
şimdi eve geldim hepsini bulamadım dedi listede bi çok deişik araba ve parça var dedi (haklı ama)adama biraz türkiyedeki fiyatlardan bahsedince adam direk fabrikasını falan arıycak sanırım
bana bi kaç gun izin ver dedi bu hafta çrş hepsini halletmiş olurmuş elinde 3 tane bekleyen araba var 2 tane yarışa araba hazırlıyomuş k20 turbo ve 200sx resimdeki arabalar tek kişi oldugu için çok yogun çrş veya perş günü gidicem tekrar kusura bakmayın....
görüşmek üzere...
Okan yoğunluk durumun nasıl bende bişeyler isteyebilirmiyim.
Wiseco 9.1cr 81.5 mm piston ve eagle h beam rods combo paket varmış. b16a2 honda motorunda kullanılacak.
Wiseco 9.1cr 81.5 mm piston, eagle h beam rods
Oem Gasket set
Oem Ana kol yatak
Itr Yağ ve su pompası
Blox emme manifoldu veya Edelbrock
Garret gt30 turbo şuan için sadece gt30'u var fiyat fikri olması açısındna yazdım. Detayı tam açıklamsı henüz netleşmedi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)